ŠKODA BUSINESS LEASE

Ingår i Business Lease

ŠKODA bock-ikon.

ŠKODA Företagsleasing

Vi erbjuder individuellt anpassad företagsleasing med möjlighet att välja mellan finansiell- eller operationell leasing.

ŠKODA bock-ikon.

ŠKODA Försäkring

Anpassad för ŠKODA och ger en unik kombination av fördelar med generösa ersättningsnivåer.

ŠKODA bock-ikon.

ŠKODA Serviceavtal

Låg fast månadsbetalning ger enkel kontroll över servicekostnaderna för din ŠKODA.

Attraktiva tilläggsprodukter

Vi erbjuder även möjligheten att lägga till Drivmedelskort med konkurrenskraftig företagsrabatt. Enklare att följa fordonens kostnader och företaget får lätthanterligare administration. På samlingsfakturan framgår klart och tydligt de olika bilkostnaderna: leasing, service, försäkring och drivmedel (med redovisad företagsrabatt som tillgodoräknas på fakturan).

Fakta om ŠKODA Business Lease

Vi erbjuder individuellt anpassad leasing för företag med möjlighet att välja mellan finansiell- eller operationell leasing. Att leasa företagets bil är generellt det enklaste och mest ekonomiska sättet att finansiera företagets bilar. Oftast är momsen på leasingavgiften till hälften avdragsgill, inget krav på särskild leasingavgift (handpenning) och det löser företagets bilbehov utan att binda kapital i tillgångar.

Nästa steg

ŠKODA kugghjul-ikon.

Bygg din bil

Bygg din nya ŠKODA med vår konfigurator.

Läs mer
ŠKODA bil-ikon.

Våra modeller

Vi erbjuder modeller för alla behov, välj mellan SUV, combi, sedan eller crossover.

Läs mer
ŠKODA person ikon.

Kontakta mig

Vill du bli kontaktad av en säljare? Våra bilförsäljare hjälper gärna till att svara på dina frågor.

Läs mer

Relaterade produkter

ŠKODA Företagsleasing

Vi erbjuder individuellt anpassad företagsleasing med möjlighet att välja mellan finansiell- eller operationell leasing. Att leasa bil är generellt det enklaste och mest ekonomiska sättet att finansiera företagets bilar.

Läs mer

ŠKODA Försäkring

ŠKODA Försäkring ger en unik kombination av fördelar med generösa ersättningsnivåer. Råkar fordonet ut för en skada görs reparationen med ŠKODA Originaldelar av auktoriserad ŠKODA-verkstad.

Läs mer
Framlykta på SKODA-bil.

ŠKODA Serviceavtal

ŠKODA Serviceavtal innebär en låg fast månadskostnad för Originalservice. Med ŠKODA Originalservice ökar livslängden och andrahandsvärdet på din nya ŠKODA.

Läs mer