ŠKODA LEASINGSKYDD

ŠKODA LEASINGSKYDD SKYDDAR VID

ŠKODA bock-ikon.
ŠKODA bock-ikon.

Nedsatt arbetsförmåga

Vid sjukskrivning eller arbetslöshet på heltid i mer än 30 dagar täcker leasingskydd din månadsbetalning upp till sammanlagt 36 månader (12 månader per tillfälle). Den högsta ersättningen per månad är 10 000 kr.

ŠKODA bock-ikon.
ŠKODA bock-ikon.

Sjukhusvistelse

Vid sjukhusvistelse i mer än 7 dagar täcker leasingskydd din månadsbetalning. Ersättning för sjukhusvistelse utbetalas under karenstiden för helt nedsatt arbetsförmåga. Den högsta ersättningen är 300 kr per dag.

ŠKODA bock-ikon.
ŠKODA bock-ikon.

Dödsfall

I händelse av dödsfall betalas de leasingavgifter som återstår på dödsfallsdagen för aktuellt leasingavtal. Maximalt belopp som betalas ut är 350 000 kr.

Nästa steg

ŠKODA kugghjul-ikon.
ŠKODA kugghjul-ikon.

Bygg din bil

Bygg din nya ŠKODA med vår konfigurator.

Läs mer
ŠKODA bil-ikon.
ŠKODA bil-ikon.

Våra modeller

Vi erbjuder modeller för alla behov, välj mellan SUV, combi, sedan eller crossover.

Läs mer
ŠKODA person ikon.
ŠKODA person ikon.

Kontakta mig

Vill du bli kontaktad av en säljare? Våra bilförsäljare hjälper gärna till att svara på dina frågor.

Läs mer

Relaterade produkter

ŠKODA Försäkring

ŠKODA Försäkring ger en unik kombination av fördelar med generösa ersättningsnivåer. Råkar fordonet ut för en skada görs reperationen med ŠKODA Originaldelar av auktoriserad ŠKODA-verkstad.

Läs mer

ŠKODA Millån

Använder du din ŠKODA både privat och i tjänsten erbjuder vi finansieringsformen ŠKODA Millån. Ett alternativ till förmånsbil, om arbetsgivaren intygar att merparten av din årliga körsträcka är i tjänsten.

Läs mer

ŠKODA Låneskydd

Utrusta billånet med extra säkerhet, ŠKODA Låneskydd är en försäkring som mot en rimlig kostnad täcker månadsbetalningen av billånet vid tillfälligt nedsatt betalningsförmåga.

Läs mer