MyŠKODA app

Mobilappen MyŠKODA är tillgänglig för enheter med iOS (Apple) och Android (Google). Appens huvuduppgift är att hjälpa dig som ŠKODA-ägare i vardagliga situationer som inte bara har med din bil att göra. Du kan få en digital version av bilens instruktionsbok, massor av instruktionsfilmer samt koppla ihop appen med din favoritleverantör och nyttja diverse tjänster.

Appen är utrustad med den interaktiva assistenten PAUL som guidar dig genom appen och finns till hands om det skulle uppstå problem. PAUL vakar över din bil när du är uppkopplad så om något inträffar så informeras du. PAUL kan hjälpa dig att hålla tiden genom att använda din kalender, har koll på bränslenivån, trafiken, vädret och du kan lita på att PAUL väcker dig i god tid och inte lämna dig i sticket.

Min återförsäljare – Välg och ange din favorit- återförsäljare eller verkstad så har du alltid kontaktuppgifterna enkelt till hands.

Assistans – Skulle något oförutsätt hända när du är på väg i bilen så är du bara ett knapptryck bort till MobilietsGarantin som hjälper dig på plats eller bärgar bilen till närmsta verkstad, beroende på vad som hänt. Du har också nummer till närmsta verkstad och du med senaste parkeringspositionen lokalisera din bil.

Min bil – Tillgång till din bils kompletta instruktionsbok, förklaring av varningsljus och snabbguider till hur du exempelvis kontrollerar oljan eller byter torkarbladen.

Få notifieringar om din bil, trafik och väder från PAUL (Personal Assistant U Love). Använd Smart Wake Up för att hinna i tid till dina möten.


  1. Välj ett event du vill gå på
  2. Kolla upp när du måste åka beroende på var du är och beräknad restid
  3. Få en visuell översikt mellan start- och slutpunkten
  4. Få meddelanden kring ändrade förhållanden under resans gång


LADDA NER GRATIS

App Store

Följ länken nedan för att ladda ner appen.

Läs mer

Google Play

Följ länken nedan för att ladda ner appen.

Läs mer

Behöver du hjälp eller har frågor?