En lösning för allt

Škoda erbjuder lösningar till företagskunder med alla möjliga krav. Det spelar ingen roll om ditt företag finns i ett land eller över hela jorden, vi kan alltid erbjuda en lösning som perfekt motsvarar era behov. Škoda säljs i mer än 106 länder världen över och vårt breda sortiment av produkter och tjänster gör det möjligt för oss att ta itu med allt ni behöver, från en grundläggande förnyelse av företagets garage till att bygga en helt ny vagnpark.

Senaste erbjudanden

Škoda Business Lease

Business Lease är ett förmånligt och enkelt bilinnehav med företags bilutgifter för finansiering, serviceavtal och försäkring.

Škoda Leasingskydd

Du kan för leasingen teckna ett leasingskydd som ger en extra trygghet. Det ger ett bra skydd mot betalningen av leasingavgiften om din betalningsförmåga skulle bli nedsatt.

Škoda Försäkring

Škoda Försäkring ger en unik kombination av fördelar med generösa ersättningsnivåer. Råkar fordonet ut för en skada görs reparationen med Škoda Originaldelar av auktoriserad Škoda-verkstad.

Škoda Serviceavtal

Škoda Serviceavtal innebär en låg fast månadskostnad för Originalservice. Med Škoda Originalservice ökar livslängden och andrahandsvärdet på din nya Škoda.

Škoda Kortet VISA

Škoda Kortet VISA är nu ännu bättre. Du får poäng på alla dina inköp – var du än handlar.

Škoda Garantier

Vi vill att du ska känna dig trygg när du äger och kör din Škoda. Alla våra bilar är välutrustade redan från start och kommer med garantier som ska göra ditt bilägande så tryggt och bekvämt som möjligt.

Škoda Originalservice

Med serviceavtal repareras alltid din bil med Škoda Originaldelar och uppdateras med den senaste programvaran. Vilket ger förlängd Škoda Mobilitetsgaranti.

Vill du veta mer?

Nästa steg

Bygg din bil

Bygg din nya ŠKODA med vår konfigurator.

Våra modeller

Vi erbjuder modeller för alla behov, välj mellan SUV, combi, sedan eller crossover.

Kontakta mig

Vill du bli kontaktad av en säljare? Våra bilförsäljare hjälper gärna till att svara på dina frågor.

Relaterade produkter

Škoda Låneskydd

Utrusta billånet med extra säkerhet, Škoda Låneskydd är en försäkring som mot en rimlig kostnad täcker månadsbetalningen av billånet vid tillfälligt nedsatt betalningsförmåga.

Škoda Privatleasing

Ett populärt bilinnehav är att leasa bil privat. Avtala körsträcka, bestäm avtalstid och betala en leasingavgift per månad. Inget krav på kontantinsats, efter avtalstiden återlämnas bilen till Škoda-återförsäljaren.

Mobilitetsgarantin

Med en ny Škoda får du Mobilitetsgaranti på köpet, med ett av marknadens bästa garantier som snabbt ser till att dina problem blir lösta.