Erbjudande på ŠKODA SCALA

Från 204 400 kr / Privatleasing: 2 495 kr/mån

Sommarkampanj

Betalskydd i 12 månader för alla som privatleasar

Händelser utanför vår kontroll är en del av livet. Under dessa osäkra tider vill vi att du ska känna dig trygg när du väljer våra produkter och tjänster. Därför erbjuder vi ett kostnadsfritt betalskydd i 12 månader för dig som privatleasar en ŠKODA som ingår i sommarens kampanjer. Du kan välja att förlänga ditt skydd till en låg fast månadskostnad vilket ger dig trygghet om din betalningsförmåga skulle bli nedsatt.

SCALA

SCALA STYLE

TSI 115* från 204 400 kr

Privatleasing från 2 495 kr/mån**  

SCLA MONTE CARLO

TSI 115* från 227 400 kr

Privatleasing från 2 595 kr/mån**

Följande ingår:

Adaptiv farthållare, Klimatanläggning, Full LED-strålkastare, 17” lättmetallhjul, LED-ljus bak med animerade blinkers, Infotainmentsystem med 8” touchskärm.

Privatleasing online

Leasa privat från 2 495 kr/mån

Med ŠKODA Privatleasing får du ett enkelt bilinnehav, gör som många andra och leasa din bil. Till skillnad från Billån behöver du inte betala någon kontantinsats utan du betalar endast en kostnad per månad.

Välkommen in på provkörning

Boka provkörning eller kontakta din återförsäljare

Är du intresserad av att provköra och känna på våra spännande bilar så för du gärna boka en provkörning redan idag. Om du vill veta vilken din närmaste återförsäljare är kan du använda vår karttjänst för återförsäljare och serviceverkstäder.

Prislista (ord. pris)
Prislista (ord. pris)
pdf (120.1 KB)
Modellbroschyr
Modellbroschyr
pdf (8.9 MB)
Tillbehörsbroschyr
Tillbehörsbroschyr
pdf (5.1 MB)

Senaste erbjudanden