Tour de France

ŠKODA - STOLT SPONSOR AV TOUR DE FRANCE

Långt före bilarna startade faktiskt ŠKODA sin historia på cyklar. Sedan dess har vi funnits där för alla som tar sig fram på cykel. I år firar vi 15 år som Tour de France-sponsorer och är också stolta sponsorer för den berömda gröna jerseytröjan.

Bilen som blivit hjärtat i historien är vår röda SUBERB. Denna bil har blivit tekniskt anpassad för mobilkommandocentralen där direktörn hanterar turnén.

Att få vara med och organisera en sådan fantastisk händelse kräver mycket ansträngning. För att visa vårt engagemang och kärlek för internationell cykling kommer ŠKODA med en flotta av hela 250 bilar att stötta cyklisterna och säkerställa att hela tävlingen går som på räls.

Officiella appen för Tour de France

Håll dig uppdaterad med Tour de France-appen för alla cykelfans. I appen får du tillgång till poängställningar, live-uppdateringar, gps-spårning, information om tävlingsdeltagare och mycket mer.

ŠKODABILAR SKAPADE FÖR CYKLISTER

Vi älskar cykling, det är ett faktum. Denna kärleksaffär på två hjul började för 120 år sedan då ŠKODAs grundare, ingenjörerna Laurin & Klement, designade en rad innovativa cyklar. Allt efter att tekniken avancerade började även produktionen av bilar, men kopplingen till cykling gick aldrig förlorad.

ŠKODAs design inkluderar stora bagageutrymmen, fyrhjulsdrivna alternativ, VarioFlex sittplatser och tillbehör som cykelbärare och lerskydd. Våra modeller har full uppkopplng till kartor och cykelappar, alla designade för att ta cyklister dit dom vill nå. Från vardaglig cykling till proffscyklare. Bilar och cyklar går helt enkelt hand i hand för oss på ŠKODA.

VI ÄLSKAR CYKLING

Älskar du cykling? Upptäck online-tidningen med historier från cyklister, massor av filmer och rapporter från hela cykelvärlden.