Varje år besöker ŠKODA Hockeyfonden personer och föreningar som har fått kitutdelning av Hockeyfonden. Historiskt har vi tagit med oss spelare från Tre Kronor eller Damkronorna och låtit stora stjärnor möta framtidens stjärnor. Se några exempel nedan.

Damkronorna tränade med framtidens stjärnor i SSK

SSKs flicklag fick oväntat besök under en träning när Damkronorna-spelarna Hanna Olsson, Lisa Johansson och Sabina Küller kom och överraskade.

ŠKODA Hockeyfonden besökte Boden Hockey

Hösten 2017 åkte vi till Boden Hockey som har fått hockeykit av Hockeyfonden till sitt mångfaldsprojekt Boden 2020.

Tre Kronor var på isen med Vita Hästen-spelare

Albin och Lukas fick istid med Tre Kronor-spelarna Adam Boqvist, Adam Åhman och Carl Klingberg som dessutom delade med sig av sina bästa tips för att klä på hockeyutrustningen.

ŠKODA Hockeyfonden besökte Ronnaskolan

Våren 2017 besökte vi Ronnaskolan och SSK som tidigare har fått utdelning av Hockeyfonden till mångfaldsprojektet som de driver tillsammans.

Ida, Johannes och Max pratar hockeydrömmar med Linus Omark

Vad är svårast med hockey och hur är man en bra vän på isen? Det pratar hockeyproffset Linus Omark om tillsammans med Ida, Johannes och Max.

Vill du ansöka?

Att ansöka om ett hockeykit från Hockeyfonden är enkelt. Du anger om du vill ansöka som privatperson eller förening och fyller sedan i ansökningsformuläret, med bland annat en kort motivering till varför du ansöker om kit.