Vi vet att det är många som längtar tillbaka till sport- och föreningslivet. Att vi är många som drömmer om dagarna vi kan få fortsätta som förr. Vi förstår er, och vi håller ut med er.

ŠKODA har sedan 1993 varit stolta sponsorer till svensk hockey. Som många sporter är hockeyn en samlande kraft i samhället där olika människor möts. Vi är stolta och tacksamma över alla passionerade människor som gör sporten möjlig. Ni som vaknar tidigare än alla andra. Som spenderar kvällarna på läktaren, lördagarna i bilen och söndagarna med att sälja korv. Som lär er allt ni kan och lite till. Som hejar, tröstar och plåstrar om. Skjutsar, lämnar och hämtar. Ni som gör allt för sporten ni älskar, även om det inte leder till medaljer. För att ni valt det. Tillsammans gör ni svensk hockey till vad den är idag. Och framförallt, vad den kan bli imorgon.

Tjäna 200 kr till din favoritklubb
– provkör laddhybriden OCTAVIA iV.

Upplev känslan att få ratta vår familjefavorit OCTAVIA som laddhybrid. Vi skänker 200 kr till ditt favorithockeylags barn- och ungdomsverksamhet när du provkör OCTAVIA iV eller en annan valfri ŠKODA-bil. Välkommen!

Provkörning efter dina önskemål

Vi anpassar oss efter dig och dina önskemål. Vi vill att du ska känna dig trygg genom hela ditt köp och bilägande. Därför erbjuder din ŠKODA-återförsäljare en extra hög servicenivå.

Hela dagen är inte natt

Daniel Adams-Ray

"Jag insåg tidigt att personerna som kampanjen ämnar att hylla och lyfta fram är samma personer som jag ofta återkommer till i mina låttexter. De som kämpar i det tysta, för något större än de själva och inte för bekräftelsen."