ŠKODA SUPERB iV finns nu öppen för försäljning - samtidigt inleder företaget nytt samarbete

19. září 2019
I helgen hade SUPERB iV försäljningsstart och finns nu att beställa till ett från pris på 420 100 kr. Samtidigt startar produktionen av företagets första laddhybrid i Kvasiny. ŠKODA inleder även ett partnerskap med Bee Charging Solutions som innebär att alla som köper en laddbar bil får ett prisvärt erbjudande på en smart laddbox med installation.

Bee är en av Sveriges ledande laddoperatörer för elbilar och har Sveriges största publika laddnätverk. Företaget erbjuder även laddlösningar för hemmet, företaget och fastigheten. I samband med att ŠKODA-kunden köper en plug-in hybrid eller elbil erbjuds även möjligheten att enkelt beställa ett paket med laddbox och installation för 17.900 kr, inkl moms. Bee sköter installationen och kontakten med kunden i frågor relaterade till laddningen av bilen. Kunden får även ett laddkort som kan användas i Bee´s publika laddnätverk.

Laddboxen kommer från KEBA, en av de ledande tillverkarna av laddboxar. Den har en fast kabel eller uttag för smidig anslutning till bilen och kan ladda med effekt upp till 22 kW.

-När ŠKODA tar första klivet mot en elektrifierad mobilitet är det viktigt för oss att fortsätta underlätta våra kunders vardag med smarta och funktionella lösningar. Samarbetet med Bee innebär att vi kan erbjuda en prisvärd och smidig lösning för laddning i hemmet eller företaget, där kunderna har tillgång till en snabb och erfaren support, säger Stefan Nygren, Marknads- och produktchef på SKODA Sverige.

Mer information om Bee: Nathalie Kinell, CMO, Bee Charging Solutions, 070-00 33 911.

Rekommenderade cirkapriser för SUPERB iV inkl moms:
SUPERB iV Style 1.4 TSI PHEV DSG, 420.100 kr
SUPERB iV L&K 1.4 TSI PHEV DSG, 445.800 kr
SUPERB iV Sportline 1.4 TSI PHEV DSG, 472.700 kr
SUPERB iV COMBI Style 1.4 TSI PHEV DSG, 429.500 kr
SUPERB iV COMBI L&K 1.4 TSI PHEV DSG, 455.200 kr
SUPERB iV COMBI Sportline 1.4 TSI PHEV DSG, 482.100 kr

Veronica Nilsson
Press och sponsoransvarig ŠKODA Sverige

ŠKODA AUTO

  • grundades under den banbrytande perioden för bilen 1895, vilket gör ŠKODA till en av de äldsta biltillverkarna i världen
  • erbjuder sex huvudmodeller på den svenska marknaden: FABIA, SCALA, OCTAVIA, KAROQ, KODIAQ och SUPERB
  • levererade mer än 1,25 miljoner bilar till kunder över hela världen under 2018
  • har varit en del av Volkswagen Group sedan 1991. Volkswagen Group är en av de mest framgångsrika biltillverkarna i världen. ŠKODA AUTO, i samarbete med gruppen, tillverkar och utvecklar oberoende bilar såväl som komponenter, motorer och växellådor
  • har verksamhet på tre platser i Tjeckien, tillverkning i Kina, Ryssland, Slovakien, Algerien och Indien huvudsakligen genom grupp-partnerskap, samt i Ukraina och Kazakstan genom lokala partners.
  • har över 35 000 anställda globalt och är aktiv på mer än 100 marknader
  • fortsätter framåt med övergången från att vara en traditionell biltillverkare till målsättningen att bli ett ”Simply Clever-företag för de bästa mobilitetslösningarna” som en del av ŠKODA 2025-strategin.

Senaste nytt