ŠKODA CONNECT APP

ŠKODA Connect App

Med ŠKODA Connect appen har du full kontroll över din bil. Använd din smartphone för att få tillgång till alla nödvändiga funktioner och tjänster. I appen har du tillgång till de tjänster och funktioner som ingår i Care Connect- fjärråtkomst som exempelvis parkeringsposition, tillvalet starta parkeringsvärmaren, förbrukningsdata och mycket mer därtill.

connect app

FUNKTIONER

Du kan när som helst se räckvidden eller kördata från dina senaste resor direkt i appen. Är du osäker på om du låste bilen? Oroa dig inte, med ŠKODA Connect appen har du full koll. Har du en nyare årsmodell (tillverkad efter vecka 48, 2018) så kan du även låsa och låsa upp ditt fordon direkt i appen.

Med hjälp av funktionen Parkeringsposition hittar du alltid enkelt din bil. Du kan till och med tuta eller blinka med fjärrstyrning för att hitta den.

Planerar du en resa? Skicka destinationen direkt till bilens navigationssystem från din dator hemma. Med reseplaneraren har ŠKODA Connect koll på din kalender och kan planera rutten utefter trafikläget. Den meddelar också när du behöver åka för att för att vara framme i tid.

Ladda ner här

App Store

Tryck på länken nedan för att ladda ner till din iOS-enhet.

Läs mer

Google Play

Tryck på länken nedan för att ladda ner till din Android-enhet.

Läs mer