Denna sidan är en kompletterande sida till huvudsidan. Tryck tillbaka-knappen för gå tillbaka.

Filter

Luftfilter

För att undvika motorskador är det viktigt att använda Škodas Originalluftfilter som är anpassat för din specifika motor. Filtret har till uppgift att ta bort skadliga partiklar och se till att rätt luftflöde når motorn. Riktigt bra kvalitet håller länge, så länge som 6.000 till 9.000 mil.

Denna marknadsledande Originaldel garanterar dig högsta absorptionsförmåga under hela livslängden.

Oljefilter

Du vill väl inte ha orenad olja som flödar omkring och skadar motorn? Med Škodas Originaloljefilter förhindrar du att smutspartiklar skadar din motor och bidrar därför till den billigaste försäkringen för din bil.

Dagens effektiva motorer med lägre serviceintervaller ställer högre krav på motoroljan, som ställer högre krav på oljefiltret. Därför är det viktigt att använda sig av ett Skoda Originaloljefilter för att försäkra dig om att oljan som flödar i din bil är ren.

Damm- och pollenfilter

För att kunna andas fräsch luft som inte innehåller massa damm och pollen så är det viktigt att byta ut detta färskfilter runt var 3.000 mil – inte bara för astmatisker eller allergiker utan för oss alla. Škoda Originaldamm- och pollenfilter stoppar hela 99% av partiklarna som vill tränga sig in i kupén och in i våra lungor. Inte nog med att det bidrar till en bättre hälsa så minskar detta filter även imma på rutorna vilket ger dig bättre sikt och därmed säkerhet.

Liksom alla Škodas Originaldelar tillverkas våra filter enligt samma höga standard som de delar som vi använder i våra nya bilar, som garanterar säkerhet, tillförlitlighet och prestanda.


Hitta din närmsta Škoda-verkstad