Marknadens smidigaste ladderbjudande

Ladda överallt med ett kort. En månads bindningstid och kan avslutas när som helst!

Ett av Marknadens mest heltäckande och konkurrenskraftiga ladderbjudande. En månads bindningstid. Med Škoda Powerpass-kortet laddar du till konkurrenskraftiga priser i Ionitys snabbladdningsnätverk som erbjuder Sveriges mest kraftfulla laddning. Flera andra laddoperatörer, som Mer och Virta ingår i Powerpass-kortet.

För resor runt om i Europa och framförallt Tyskland är Powerpass ett av de mest kompletta laddnätverken för bekymmersfri laddning dygnet runt. Med Powerpass i MyŠkoda-appen kan du se alla laddstationer och beställa ditt eget Powerpass-kort.

Powerpass numera i MyŠkoda

Ha all information om din elbil samlad i en och samma app, MyŠkoda-appen. För att ge dig en bättre körupplevelse finns numera Powerpass i MyŠkoda-appen. All information från Powerpass-appen återfinns i stället i MyŠkoda-app. Allt från prenumeration, till rutthantering, till att hitta laddstationer.

Välj en taxa som passar dig

Om du främst laddar din bil hemma erbjuds taxan "Charge Free", utan fast månadsavgift. Du betalar då mer för den el du laddar men har tillgång till alla laddplatser som ingår i Powerpass-nätverket med ett kort i plånboken. Smidigt och enkelt.

Aktivera din laddningsplan med Powerpass

Alla Powerpass-funktioner är nu integrerade i MyŠkoda-appen.

1. Powerpass finns under fliken Profil. För att få tillgång till tjänsterna måste du som användare först bekräfta inloggningen till Powerpass laddningstjänster.

2. Efter att ha gått in under Powerpass kan du utforska utbudet av laddningsplaner och beställa en direkt.

3. Vid betalning för vald plan går det att börja använda den omedelbart. Med andra ord behöver du inte vänta de dagar det tar för att ett RFID-kort ska komma med posten.

Ladda bilen på laddstation

Läs allt om laddning av elbilar utanför hemmet.

Laddstationer i Sverige

Frågor och svar om Powerpass


Powerpass ger dig tillgång till ett omfattande laddningsnätverk. Använd laddkartan i appen för att hitta de laddstationer som stöds.

I MyŠkoda-appen, när du väljer en plan. Dessutom skickar vi två Powerpass-kort med din hemladdare från Škoda iV.

MyŠkoda app

Ja, du behöver kortet, eftersom många laddningspunkter ännu inte kan kommunicera med appen.

Kontrollera din MyŠkoda-app för att se om du har ett aktivt abonnemang och att du har ett RFID-kort parat och inställt som standard för laddning. Om appen inte fungerar, använd RFID-kortet för att autentisera och ladda. Om detta är ett återkommande problem, kontakta kundsupport med hjälp av kontaktuppgifterna på RFD-kortet eller i appen.

Alla Powerpass-laddningsplaner är kompatibla med Plug & Charge.

Nästa steg

Ladda hemma

Läs allt om hur man laddar en elbil hemma.

Ladda publikt

Läs allt om hur man laddar en elbil ute.

Allt om våra elbilar

Läs allt om elbilar, laddning, räckvidd, batterier och kostnader.

Aktuella erbjudanden

Missa inte att spana in våra kampanjerbjudanden med attraktiva paketpris innan du köper din nya Škoda.