Se till att din Škoda förblir 100% och fortsätt köra säkert med Škoda Originaldelar

När du använder dig av delar från andra leverantörer går du bland annat miste om en perfekt passform, vilket kan skada andra delar i bilen och dessutom kan du få betala mer i verkstaden för tidsödande anpassningar. Škoda Originaldelar är samma delar som din bil är byggd av och har därför den perfekta passformen och egenskaperna.

Våra delar uppfyller strikta kvalitetskrav och då kan du vara säker på att du får den absolut senaste tekniken och säkerheten samtidigt som prisskillnaden är mindre än vad många tror. Jämförande tester mellan Škoda Originaldelar och andra leverantörer visar på skillnader, både vad gäller funktionalitet men framförallt vad gäller livslängd. Hos oss vet du alltid vad du får, det är en trygghet för dig och dina passagerare.

Ekonomidelar – Rätt del för varje kund

Har din Škoda ett par år på nacken och du känner att underhållet inte behöver kosta mer än nödvändigt men du vill ändå behålla värdet på bilen? Då är Škodas Ekonomidelar rätt för dig.

Medan Škoda Originaldelar är inriktade mot livslängd, har Ekonomidelar framtagits med en lämplig prissättning till det äldre fordonet –utan att kompromissa säkerhet, kvalitet eller prestanda.

Säkerhet och funktionalitet är lika viktigt för denna produktlinje som för Originaldelar. De båda omfattas av kvalitetssäkringssystemet men de skiljer sig i avseende på de tekniska specifikationerna, prissättning och målgrupp. Ekonomidelar är noggrant anpassade till fordon som är 8 år och äldre med två års garanti.

Väljer du en Ekonomidel så kan du lita på att du har valt rätt del till din bil!

Vad är Škoda Ekonomipaket?

Det är ett reparationspaket med noga utprövade Ekonomireservdelar och i paketet ingår även arbetet som alltid utförs av specialutbildade Škoda-tekniker. Ett paket med fast pris monterat och klart anpassat för just din äldre bil.

Prisexempel monterat och klart:

Bilbatteri Fabia 1.4 2007, 1670 kr

Bromsbelägg fram Fabia 1.4, 2006, 1450 kr

Damm & Pollenfilter Octavia 1.6, 2008, 485 kr (modellbeteckning 1Z)

Bakre ljuddämpare Octavia 1.6, 2008, 2350 kr (modellbeteckning 1U, motorkod AEH, AKL, AVU, BFQ)

Kontakta din återförsäljare redan idag och ta reda på vilka paket du kan dra nytta av!