Erbjudande på Škoda Kodiaq Business Edition

Från 381 100 kr (Ord.pris 408 500 kr)
Privatleasing från 4 690 kr/mån


Škoda Kodiaq är 4,7 m lång med fem till sju säten och största bagageutrymmet i sin klass. Dessutom med fyrhjulsdrift och panoramatak som förstärker känslan av rymd.

Andra generationen av Kodiaq har fått en mer distinkt design och ännu mer utrymme, speciellt för passagerare i tredje sätesraden. Den präglas av ett nytt interiörskoncept med en pekskärm som mäter upp till 12,9 tum, en växelspak på rattstången, manuella och digitala reglage och en snygg, välorganiserad mittkonsol.

Våra Kodiaq-modeller

Kodiaq Selection

Motorer

1.5 TSI 150hk DSG
2.0 TDI 193hk DSG 4x4
1.5 TSI 204hk iV DSG

Kodiaq iV

Kodiaq - även som laddhybrid

Škoda har lanserat den populära SUV:en Kodiaq iV, nu för första gången som laddhybrid. Modellen har upp till 115 km räckvidd och 204 hk och klarar dessutom DC-laddning på maximal effekt (50 kW), vilket gör att laddningen går ännu snabbare.

Privatleasing online

Förmånligt och enkelt. Privatleasing från 4 690 kr/mån

Med Škoda Privatleasing får du ett enkelt bilinnehav, gör som många andra och leasa din bil. Till skillnad från Billån behöver du inte betala någon kontantinsats utan du betalar endast en kostnad per månad.

Boka provkörning

Testkör Kodiaq hos en återförsäljare redan idag

Bygg din Kodiaq

Designa din egen bil och lägg till utrustning, paket och styling som passar dig och dina behov. Allt detta kan du göra i vår bilkonfigurator.

Hitta din nya eller begagnade bil idag

*Erbjudandet gäller tom 2024-06-03 och är kombinerbart med ramavtal.

Prislista Kodiaq
pdf (63.9 KB)

Senaste erbjudanden