Fördelar med Škoda Serviceavtal

Fast månadsbetalning

Låg fast månadsbetalning ger enkel kontroll över servicekostnaderna för din Škoda. Företag har möjlighet att lyfta momsen på månadskostnaden för serviceavtal.

Alltid Škoda Originaldelar

Med serviceavtal repareras alltid din bil av specialutbildade mekaniker, med Škoda Originaldelar och uppdateras med den senaste programvaran.

Škoda Originalservice

Med Škoda Originalservice ökar livslängden och andrahandsvärdet på din Škoda.

Attraktivt helhetserbjudande

Vi erbjuder ett förmånligt och enkelt bilinnehav för din Škoda. Kombinera Škoda Serviceavtal med Škoda Försäkring och märkesfinansiering för ett attraktivt helhetserbjudande - allt på en faktura och betalning per månad.

Fakta om Škoda Serviceavtal

Två nivåer och omfattning – vad ingår?

Škoda Serviceavtal: All service i enlighet med den serviceplan Škoda utfärdat. Samtliga tilläggsarbeten vid planerade intervaller enligt serviceplan till exempel tändstift, bränslefilter, luftfilter och bromsvätska.

Škoda Service- och underhållsavtal: Samma innehåll som Škoda Serviceavtal, men också följande när det är dags att byta: bromsklossar, bromsskivor, avgassystem, länkarmar, stötdämpare, fjädrar, drivaxeldamasker, drivknutar, kopplingslamell och tryckplatta, urkopplingslager, startbatteri och hjullager. Vid behov och endast vid servicetillfället ingår: glödlampor (ej Xenon/LED), oljor, spolarvätska, säkringar och torkarblad. Detta gäller ej på kampanjavtal; t ex företagsavtal och privatleasing.

Tillval: däck, däckskifte och däckförvaring, hämta/lämna service, lånebil vid verkstadsbesök, rekonditionering och tvätt.

Läs mer

Nästa steg

Bygg din bil

Bygg din nya Škoda med vår konfigurator.

Våra modeller

Vi erbjuder modeller för alla behov, välj mellan SUV, combi, sedan eller crossover.

Kontakta mig

Vill du bli kontaktad av en säljare? Våra bilförsäljare hjälper gärna till att svara på dina frågor.

Relaterade produkter

Škoda Försäkring

Škoda Försäkring ger en unik kombination av fördelar med generösa ersättningsnivåer. Råkar fordonet ut för en skada görs reperationen med Škoda Originaldelar av auktoriserad Škoda-verkstad.

Škoda Privatleasing

Ett populärt bilinnehav är att leasa bil privat. Avtala körsträcka, bestäm avtalstid och betala en leasingavgift per månad. Inget krav på kontantinsats, efter avtalstiden återlämnas bilen till Škoda-återförsäljaren.

Mobilitetsgarantin

Med en ny Škoda får du Mobilitetsgaranti på köpet, med ett av marknadens bästa garantier som snabbt ser till att dina problem blir lösta.