Vilken 7 sits-bil passar oss bäst?

När familjen växer och en mindre bil inte längre räcker kan en 7-sitsig SUV vara lösningen. Mer utrymme för både passagerare och bagage. Škoda har smarta lösningar och funktioner som gör det enkelt att ändra säten och bagageutrymme så att det möter de behov som finns för stunden.

Kodiaq är en stor bil med 5 säten som standard, men med 7 säten som tillval. Den erbjuder oöverträffad volym i bagageutrymmet och exceptionell flexibilitet. Du kan fälla sätena helt eller delvis, och du kan även ta bort sätena för ännu mer lastutrymme. Baksätena kan fällas ned med en knapp för fjärrutlösning i bagageutrymmet. Det gör Kodiaq till en mycket flexibel bil som är anpassningsbar för alla tillfällen. En perfekt 7-sitsig familjebil med stort bagageutrymme, helt enkelt. Den är dessutom fyrhjulsdriven.

Här hittar du alla Škodas familjebilar och SUV:ar.

Lär känna Škodas modellprogram

Škodas sjusitsiga bil

Škoda Kodiaq är 4,7 meter lång med fem till sju säten och största bagageutrymmet i sin klass. Dessutom med fyrhjulsdrift och panoramatak som förstärker känslan av rymd.

Škoda Kodiaq

Kodiaq är en mycket uppskattad 7-sitig SUV, som kombinerar en robust kaross med imponerade terrängegenskaper. I Kodiaq kan du bl.a ta del av panoramaglastak och elmanövrerad baklucka med sensorstyrd öppning (virtuell pedal).

Behöver du koppla till ett släp, finns en infällbar dragkrok att tillgå och en dragförmåga upp till 2.5 ton. Med ett bagageutrymme från 910 liter och hela vägen upp till 2105 liter är Kodiaq bäst i sin klass, allt att önska och mer därtill helt enkelt.

Vilken färg ska din Kodiaq ha?

Stor familjebil med 7 säten

Hur stor är din familj? Upp till sju personer kan enkelt åka med tack vare 7-sistiga versonen av Kodiaq som har en tredje sätesrad som tillval. Digital Voice Enhancement överför förarens och den främre passagerarens röst till bilens bakre del. Det gör det enklare att kommunicera.

Kodiaq är ett utmärkt val för alla som vill säkerställa bästa möjliga säkerhet för sina barn ute på vägarna. Den tillförlitliga och robusta karossen, som är utrustad med många avancerade säkerhetselement, skyddar de mindre passagerarna under alla omständigheter. Barn, hundar, gosedjur, leksaker, snacks och oförutsedda situationer – saker som hör till vardagen när man reser med familjen. Och Kodiaq kan hantera allt detta med en mängd smarta fack och förvaringslösningar.

Köpa begagnad 7-sitsig bil

Andrahandsmarknaden för begagnade Škoda är stor. Här hittar du begagnade Kodiaq. Köper du en certifierad begagnad SUV, kan du också vara säker på att den är noggrant kontrollerad och i bästa skick både invändigt och utvändigt.

Privatleasa din 7-sits bil

Vill du ha en ny rymlig bil? Privatleasa Škodas 7-sistiga SUV Kodiaq. Kombinerar du privatleasing med Škoda Försäkring och Škoda Serviceavtal får du ett paketerbjudande. Allt på en faktura och betalning per månad.

Nästa steg

Aktuella erbjudanden

Missa inte att spana in våra kampanjerbjudanden med attraktiva paketpris innan du köper din nya Škoda.

Boka provkörning

Boka din provkörning hos din närmsta återförsäljare.