Vilken 7 sits-bil passar oss bäst?

När familjen växer kanske en vanlig kombi inte längre räcker till. Med en 7-sitsig SUV får du gott om utrymme för både passagerare och bagage. Škoda har smarta lösningar och funktioner som gör det enkelt att möblera om bilen så att den möter de behov som finns i stunden.

Škoda Kodiaq är en stor bil med 5 säten som standard, men med 7 säten som tillval. Den erbjuder oöverträffad bagageutrymmesvolym och exceptionell flexibilitet. Du kan fälla sätena helt eller delvis, och du kan även ta bort sätena helt för ännu mer lastutrymme. Baksätena kan fällas ned med en knapp för fjärrutlösning i bagageutrymmet. Det gör Kodiaq till en mycket flexibel bil som är anpassningsbar för alla tillfällen. En perfekt 7-sitsig familjebil med stort bagageutrymme, helt enkelt. Den är dessutom fyrhjulsdriven.

Här hittar du alla Škodas familjebilar och SUV:ar.

Lär känna Škodas modellprogram

Alla Škodas sjusitsiga bilar

Škoda Kodiaq kommer i två versioner, båda med fyrhjulsdrift, så att du ska kunna hitta den bästa 7 sitsiga bilen för dig. Finns med både bensin- och dieselmotor. Fem säten är standard, en extra sätesrad finns som tillval för båda två.

Škoda Kodiaq

Kodiaq är en mycket uppskattad 7-sitig SUV, som kombinerar en robust kaross med imponerade terrängegenskaper. I Kodiaq kan du ta del av bl. a. panoramaglastak, elmanövrerad baklucka med sensorstyrd öppning (virtuell pedal). Behöver du koppla till ett släp, finns en infällbar dragkrok att tillgå och en dragförmåga upp till 2.5 ton. Med ett bagageutrymme från 630 liter och ända upp till 2005 liter är Kodiaq bäst i sin klass, allt att önska och mer därtill helt enkelt.

Škoda Kodiaq Sportline

TDI 200 hk eller TSI 190 hk, 19” lättmetallfälgar, pedaler i rostfri sportdesign samt sportstolar i läder/Alcantara med silversömmar. Det här är vad som gör Kodiaq till Kodiaq Sportline. Bilen erbjuder en estetisk upplevelse och en äkta körglädje. Interiören är utformad med sport i främsta fokus, samtidigt som du omsluts av fullständig komfort och teknik i toppklass. Du känner igen en Kodiaq Sportline genom den hellackade exteriören och de svarta detaljerna både fram och bak på bilen.

Stor familjebil med 7 säten

Hur stor är din familj? Upp till sju personer kan enkelt åka med tack vare versionen av Kodiaq-modellen som har en tredje sätesrad som tillval. Digital Voice Enhancement överför förarens och den främre passagerarens röst till bilens bakre del. Det gör det enklare att kommunicera.

Kodiaq är ett utmärkt val för alla som vill säkerställa bästa möjliga säkerhet för sina barn ute på vägarna. Den tillförlitliga och robusta karossen, som är utrustad med många avancerade säkerhetselement, skyddar de mindre passagerarna under alla omständigheter. Barn, hundar, gosedjur, leksaker, snacks och oförutsedda situationer – saker som hör till vardagen när man reser med familjen. Och Kodiaq kan hantera allt detta med en mängd smarta fack och förvaringslösningar.

Privatleasa din 7-sits bil

Vill du ha en ny rymlig bil? Privatleasa Škodas 7-sitsiga bil privat. Kombinerar privatleasing med Škoda Försäkring och Škoda Serviceavtal får du ett paketerbjudande. Allt på en faktura och betalning per månad.

Köpa begagnad 7-sitsig bil

Andrahandsmarknaden för begagnade Škoda är stor. Här hittar du begagnade 7-sitsiga Kodiaq. Köper du en certifierad begagnad SUV, kan du också vara säker på att den är noggrant kontrollerad och i bästa skick både invändigt och utvändigt.

Nästa steg

Boka provkörning

Boka din provkörning hos din närmsta återförsäljare.

Aktuella erbjudanden

Missa inte att spana in våra kampanjerbjudanden med attraktiva paketpris innan du köper din nya Škoda.