Škoda Plus Approved

Vi vill att du ska känna dig trygg i ditt begagnatköp. Därför ingår det en rad förmåner när du köper en Škoda Plus Approved-certifierad bil.

Köp en begagnad bil med garanti

Sök bland alla begagnade bilar med Škoda Plus Approved-certifiering i hela landet. Filtrera på modell, pris, utrustningsnivå och mycket mera.

Fördelar med Škoda Plus Approved

Tio trygga löften. Förutom garanti och kvalitetskontroll ingår det flera andra förmåner. Förmåner som gör ditt bilköp och bilinnehav enklare, tryggare och smidigare.

  • Ett års garanti
  • Bytesrätt
  • Kvalitetskontroll på 122 punkter

Mer om Škoda Plus Approved

Škoda Plus Approved Garanti

Škoda Plus Approved-garantin är lika omfattande som en nybilsgaranti och ingår utan extra kostnad när du köper en kvalitetstestad begagnad bil. Den gäller i 12 månader utan milbegränsning.

Certifierade och kvalitetskontrollerade

För att en begagnad bil ska bli Škoda Plus Approved-certifierad krävs godkänt på vår kvalitetskontroll som omfattar 122 punkter. Vår servicepersonal undersöker bilen noggrant så att den är i bästa skick utvändigt, invändigt och under huven.

Bytesrätt inom 10 dagar

Vi vill att du ska bli nöjd med ditt köp. Inom tio dagar efter att din begagnade bil levererats har du därför möjlighet att byta till en annan bil i återförsäljarens begagnatlager.

Inbytesbil och extrautrustning

Vi köper din bil oavsett om du vill lämna den som inbyte vid köp av ny eller begagnad bil, eller om du hellre vill ha betalt kontant. Har du särskilda önskemål om extrautrustning till din nya begagnade bil, hjälper vi dig gärna med det.

Om Škoda Plus Approved


Škoda Plus Approved är ett program från Volkswagengruppen. De begagnade bilar som ingår i Škoda Plus Approved-programmet, vilket innebär att de har en Škoda Plus Approved-certifiering, lever upp till högt ställda krav. Det är begagnade bilar som är max 5 år gamla (60 månader) och har gått mindre än 12 000 mil. Detta, tillsammans med ett specialutformat kvalitetstest som består av 122 olika punkter, garanterar att våra begagnade bilar är i bra skick. Du får till exempel ett års garanti när du köper en Škoda Plus Approved-certifierad bil. Endast bilar som fått godkänt på samtliga 122 punkter blir certifierade.

Alla begagnade Škoda som är max 5 år gamla, har gått mindre än 12 000 mil samt uppfyller kvalitetstestet på 122 punkter kan bli certifierade.

Vi säljer många begagnade bilar. Ungefär hälften av alla begagnade bilar möter kraven för Škoda Plus Approved-certifiering. De som inte möter kraven och inte blir certifierade säljer vi också – men där ingår inte garanti och de övriga förmånerna i Škoda Plus Approved-programmet. Du kan göra en sökning med enbart Škoda Plus Approved-certifierade bilar.

Kvalitetskontrollen på 122 punkter är ett specialutformat kvalitetstest. Det betyder att varje begagnad bil noga kontrolleras på 122 punkter – både invändigt och utvändigt – för att se om den möter kraven för att bli Škoda Plus Approved-certifierad. Läs mer om 122 punkter.

Ja, garantin är giltig i ett år och följer med vid ägarbyte. Den förfaller automatiskt när det gått ett år.

Privatleasa en begagnad Škoda

Välj bland vårt utbud av leveransklara begagnade bilar.

Begagnade Škoda Superb

Škoda Superb

En premiumbil med mängder av smarta funktioner.

Škoda Superb Combi

Rymlig familjebil med hög komfort.

Begagnade Škoda Octavia

Škoda Octavia

Kraftfull elegans och hög funktionalitet.

Škoda Octavia Combi

En älskad kombi med gott om plats för hela familjen.

Begagnade elbilar

Škoda Enyaq

SUV med 100 % eldrift och lång räckvidd.

Enyaq Coupé

Elegant och tidlös design med otrolig körglädje.

Begagnade SUV

Škoda Kodiaq

En sjusitsig SUV med plats för både stora och små. Och lite till.

Škoda Karoq

Hyllad crossover-SUV med funktioner som underlättar din vardag.

Škoda Kamiq

En smart kombination av robust SUV och praktisk stadsbil.