Business Lease hos Škoda

Att leasa din företagsbil med Škoda Business Lease är ett förmånligt och enkelt sätt att ha en bil på. Du får allt du behöver för tjänstebilen samlat i ett paket.

Business Lease innebär operationell leasing – det vill säga garanterat restvärde och inget krav på insats. Ett helhetserbjudande där leasingbil, serviceavtal, bilförsäkring och kringkostnader – som kan betalas på det inkluderade företagskortet – samlas månadsvis på en faktura.

Fördelarna med Škoda Business Lease

Garanterat restvärde och inget krav på kontantinsats

En av fördelarna med att leasa bilen är att företaget inte behöver gå in med en insats. Du får dessutom ett garanterat restvärde och behöver inte fundera över bilens framtida värde.

Business Lease: leasing, service, bilförsäkring och företagskort

Vi erbjuder ett förmånligt och enkelt bilinnehav för företag. Kombinera leasing av företagsbilen med Škoda Försäkring, Škoda Serviceavtal och ett kostnadsfritt företagskort för ett attraktivt helhetserbjudande.

Alla kostnader samlade på en faktura

Betala endast en faktura per månad, med alla bilkostnader samlade på ett ställe. Leasingavgiften bokförs som rörelsekostnad för företagets verksamhet vilket innebär att halva momsen är avdragsgill.

Vad ingår i Business Lease?

Bilförsäkring för din företagsbil

I Business Lease ingår vår förmånliga Škoda Försäkring till ett rabatterat pris. Försäkringen är anpassad efter din leasingbil och har bra ersättningsnivåer om något skulle hända. Till exempel får du en likvärdig bil av samma modell eller 120% av marknadsvärdet vid totalskada eller om bilen skulle bli stulen.

Serviceavtal på bilen

I Business Lease ingår serviceavtal till en låg fast månadskostnad. Servicen utförs av våra auktoriserade Škoda-verkstäder och bilen servas av specialutbildade mekaniker med Škoda Originaldelar. Bilen uppdateras även med den senaste programvaran.

Företagskort

Med Škodas företagskort får du konkurrenskraftiga rabatter. Det bästa med företagskortet är att du på ett enkelt sätt kan samla alla bilens kostnader som drivmedel, biltvätt och parkering på ett ställe. I slutet av månaden betalas bilkostnaderna inklusive leasingavgift, serviceavtal och bilförsäkring på en och samma faktura.

Varför är det bra att leasa en företagsbil?

För en hel del företag innebär bilfinansiering via oss att de inte behöver binda kapital i bilen. Bilen fungerar som säkerhet och leasingavgiften följer bilens värdeminskning. Leasingavgiften bokförs även som rörelsekostnad och halva momsen är avdragsgill. Styrkor som gör företagsleasing fördelaktig för dig.

En företagsleasad Škoda har ett garanterat och konkurrenskraftigt restvärde vilket gör att månadsbetalningen blir låg. Det ger företaget möjlighet att byta och förnya bilarna oftare. För anställda innebär det att de kan köra nya bilar med den senaste tekniken och säkerheten.

Beställ företagsbil online

Välj vilken Škoda du vill företagsleasa med Business Lease.

Avtalstid och ränta

Avtalstid

Vi erbjuder leasing med betalningsplan över en period mellan 12 och 60 månader.

Fast eller rörlig ränta

Vi erbjuder rörlig ränta på leasingavtal till 60 månader och vår rörliga ränta baseras på VWFS basränta. Du kan även få en fast ränta som fastställs på leveransdagen och följer därefter leasingavtalet i upp till 60 månader. Du betalar varje månad eller kvartalsvis genom bank-, plus- eller autogiro. Autogiro kräver en separat autogiroanmälan ifylld av dig som kund.

Vanliga frågor om Business Lease


Att leasa en bil på företaget kan vara ett väldigt förmånligt sätt att köra en bil på istället för att äga den. Vad det kostar att företagsleasa en bil beror självklart på modell och vad den har för utrustning. När du leasar din bil genom Škoda Business Lease får du service, försäkring och företagskort till ett paketpris till en låg månadskostnad.

Se vad det kostar att företagsleasa en Škoda

Operationell leasing innebär:

  • att det finns ett garanterat restvärde på bilen
  • att det inte finns några krav på insats
  • att leasegivaren/återförsäljaren står för restvärdesrisken.

När leasingavtalet löper ut lämnar ditt företag enkelt tillbaka bilen till er återförsäljare. Företaget behöver alltså inte bry sig om bilens framtida marknadsvärde. Är du intresserad av bara leasing utan Business Lease-paketet kan du läsa mer om Škoda Företagsleasing.

För ett företag kan det många gånger vara billigare och mer fördelaktigt att leasa en bil då det inte belastar balansräkningen. Du kan dra av halva momsen från leasingavgiften. Väljer du dessutom Business Lease ingår service och bilförsäkring, vilket gör att du får bra kontroll över dina bilkostnader.

Månadsbeloppet för Škoda Business lease är beräknade med Škoda Financial Services ramavtal och ger ett förmånligt erbjudande.

Garanterat restvärde innebär att du inte behöver fundera kring bilens framtida värde. Den är fastställd eller "garanterad" vid avtalets/leasingperiodens start med hänsyn tagen till bilmodell, avtalstid och planerad körsträcka. Onormalt slitage som inte åtgärdas påverkar dock bilens värde.

När ditt leasingavtal löper ut återlämnar du bilen till återförsäljaren.

Nästa steg

Bygg din bil

Bygg din nya Škoda med vår konfigurator.

Våra modeller

Vi erbjuder modeller för alla behov, välj mellan SUV, combi, sedan eller crossover.

Kontakta mig

Vill du bli kontaktad av en säljare? Våra bilförsäljare hjälper gärna till att svara på dina frågor.

Relaterade produkter

Škoda Företagsleasing

Förmånlig billeasing med restvärde, lägre månadsbetalning och möjlighet att byta till ny bil oftare.

Škoda Försäkring

Försäkra din bil med Škoda Försäkring och få upp till 25% lägre pris när du finansierar bilen genom Škoda Financial Services. Händer det en olycka eller att din bil skadas repareras bilen med Škoda Originaldelar av auktoriserad Škoda-verkstad. Du får dessutom rabatterad självrisk och konkurrenskraftig ersättning vid eventuella skador.

Škoda Serviceavtal

Med Škoda Serviceavtal får du en låg fast månadsbetalning och enkel kontroll över servicekostnaderna. Din bil servas hos en auktoriserad Škoda-verkstad med Škoda Originaldelar.