Tio trygga löften när du köper begagnad bil av oss

Škoda Plus Approved är ett program från Volkswagengruppen. Det passar dig som vill köpa en begagnad bil med garanti och flera förmåner.

Alla bilar är högst 5 år gamla och har gått max 12 000 mil. För att en bil ska bli certifierad krävs godkänt på en omfattande kvalitetskontroll på 122 punkter. Det är ett kvitto på att bilen är i bästa skick.

Trygga förmåner

När du köper en Škoda Plus Approved-certifierad bil ingår bland annat ett års garanti, bytesrätt inom tio dagar och mobilitetsgaranti. Det innebär att du kan vara trygg i ditt begagnatköp.

Allt detta ingår när du köper certifierad begagnad bil

Ett års garanti

Eftersom bilen är noggrant kontrollerad och genomgången ingår alltid garanti på köpet – 12 månaders garanti, lika omfattande som en nybilsgaranti.

Bytesrätt

Skulle det visa sig att du av någon anledning önskar byta till en annan begagnad bil i din återförsäljares sortiment så kan du göra det inom 10 dagar från köpet.

Kvalitetskontroll på 122 punkter

Varje begagnad bil kontrolleras noga av våra tekniker så att den är i bästa möjliga skick. Bilen måste vara godkänd på samtliga 122 punkter för att bli Volkswagen Approved-certifierad.

Professionell rekonditionering

Förutom den tekniska genomgången får varje bil en ut- och invändig professionell finish innan den når bilhallen. Det betyder att du får en begagnad bil med nybilskänsla.

Möjlighet till finansiering

Precis som när du köper en ny bil kan du välja om du vill betala bilen på en gång eller dela upp din betalning till riktigt bra villkor.

Mobilitetsgaranti

Om din Škoda skulle bli akut okörbar får du hjälp på plats dygnet runt – 365 dagar om året. Mobilitetsgarantin innebär att du aldrig blir stående. Förutsättningen är att din bil har servats (Grundservice/Long Life Service) på en auktoriserad verkstad.

Skräddarsy din bil

Du har möjlighet att ge din begagnade bil en egen stil genom att beställa till en mängd olika tillbehör som till exempel lasthållare, barnstolar, snygga lättmetallfälgar med mera.

Byt in din gamla bil

Vi testar, värderar och är självklart intresserade av att få byta in din gamla bil när du köper en begagnad bil av oss.

Provkörning

Självklart kan du provköra den bil du är intresserad av för att försäkra dig om att den passar dig och dina behov. Gå in på bilmodellen du är intresserad av och boka provkörning.

Certifierade säljare – nöjda kunder

Vi följer upp våra kunders erfarenhet av att köpa bil hos oss och ger individuell återkoppling till säljaren. Tillsammans med vidareutbildning av vår säljkår är detta grunden för att ge dig bästa möjliga omhändertagande.

Köp en begagnad bil med garanti

Sök bland alla begagnade bilar med Škoda Plus Approved-certifiering i hela landet. Filtrera på modell, pris, utrustningsnivå och mycket mera.