Alla Škodas SUV:ar

Liten SUV eller en 7-sitsig SUV?

Vi hjälper dig att hitta bästa SUV:en för dig, oavsett om du har en stor familj, behöver rymma all sportutrustning eller ta dig genom tuff terräng. Med en SUV från Škoda tar du dig fram på alla vägar och underlag, tryggt, säkert och med högsta komfort. Välj mellan bensin- diesel- eller elmotor, mellan bakhjulsdrift, framhjulsdrift eller fyrhjulsdrift.

Škoda Kamiq

Liten SUV och Crossover

Kamiq är en Crossover SUV för storstaden. Den finns i flera utföranden, så som sportiga Monte Carlo eller Selection. Kamiq erbjuder gott om teknik som är ovanlig för en kompakt Crossover. Inredningen är välgjord av kvalitetsmaterial, och trots sitt kompakta yttre rymmer bagaget hela 400 liter.

Škoda Karoq

Medelstor SUV

Karoq är en kompakt-SUV med stort bagageutrymme. Den gör sig utmärkt både i staden och på landet. Baksätessystemet består av tre separata baksäten, som alla kan fällas ner oberoende av varandra eller tas bort helt för ännu mer utrymme. Med fyrhjulsdrift och en 7-växlad automatisk DSG kan du njuta av hög komfort och bränsleeffektivitet.

Škoda Kodiaq

Stor SUV med upp till 7 säten

Kodiaq är 4,7 m lång med fem till sju säten och största bagageutrymmet i sin klass. Dessutom med fyrhjulsdrift och panoramaglastak som förstärker känslan av rymd. Kodiaq är den perfekta familje-SUV:en med gott om utrymme för hela familjen, vännerna och allt bagage. Om du fäller ner alla sätena i 7-sits-versionen, rymmer bagaget hela 2 105 liter!

Elbils-SUV

Enyaq är inte bara en SUV, den är en helt ny filosofi. Škoda:s eldrivna bil ger ett unikt perspektiv på teknik, design, mobilitet och miljöansvar. Den passar både dig som lever ett aktivt friluftsliv liksom dig som behöver rymma hela familjens olika behov. Imponerande utseende, tyst, smidig och snabb acceleration gör bilen rolig att köra. Och snäll mot både plånbok och miljö.

Här hittar du mer information om elbilar 

Škoda Enyaq

Helt eldriven SUV

Enyaq är en el-SUV som drivs på 100 % elektricitet. Räckvidden är upp till hela 560 km på Enyaq 85 och laddas imponerade snabbt. Den finns både som bakhjulsdriven och fyrhjulsdriven och du kan välja mellan två olika batteristorlekar.

Laddhybrids-SUV

Škoda har lanserat den populära SUV:en Kodiaq iV, en bil som kombinerar eldrift med diesel- eller bensindrift. Laddhybriden är den bästa hybridbilen om du både pendlar och reser långt. Åk miljövänligt med el de korta sträckorna och när elen tar slut använder bilen förbränningsmotorn istället. Smart och tryggt helt enkelt!

Här hittar du mer information om laddhybrider

Škoda Kodiaq iV

Ytterligare ett steg mot grön mobilitet

Kodiaq iV är en laddhybrid-SUV med upp till 115 km räckvidd, 204 hk och kombinerar det bästa av förbränningsmotorer och elmotorer. Kodiaq iV erbjuder massor av komfortfunktioner, generöst bagageutrymme och gott om utrymme för din familj och vänner, ett pålitligt val för alla dina resor.

Vilken färg ska din SUV ha?

Nyfiken på SUV?


SUV är en förkortning av engelskans “Sport Utility Vehicle”. En svensk benämning skulle kunna vara stadsjeep. Utmärkande för SUV bilar är att de är robust byggda och tåliga, med extra stark motor och högre markfrigång. Det ger dem en prestanda som ett terrängfordon. Samtidigt har de komfort och säkerhet som en vanlig personbil, vilket gör dem omåttligt populära även i stadstrafik.

En annan fördel med en SUV är att den är högre än en personbil, vilket gör att förare och passagerare sitter högre upp och får bättre sikt.

SUV:ar som är baserade på pickup/terrängbil är ofta rambyggda, det vill säga kaross och chassi är byggda var för sig. Modeller som konstrueras som SUV från grunden har istället en självbärande kaross.

Det finns en Škoda SUV för alla! Våra SUV:ar finns i flera versioner, bland annat sportiga utförandet Monte Carlo och Sportline. Dessutom finns Scout eller Scoutline, med extrautrustning för terrängkörning. En SUV är också utmärkt som familjebil.

Våra SUV:ar är utrsutade med senaste säkerhets- och assisstanssystemen. Tillsammans ger de dig en trygg och bekväm körupplevelse.

En SUV har generellt något högre bränsleförbrukning i liter per mil än en personbil, på grund av sin storlek och tyngd. Men Škoda erbjuder flera alternativ som sänker dina kostnader och som är bättre för miljön.

CUV är förkortningen för “Crossover Utility Vehicle” och hit hör alla bilar som inte direkt kan klassas som en SUV eller en personbil. De är helt enkelt någonting mittemellan. Olika CUV:ar kan se mycket olika ut. Kännetecknande för en CUV är att de är något mindre och lättare än en SUV, och har högre markfrigång än en personbil. Ofta är de fyrhjulsdrivna.

I Škoda-familjen hittar vi Kamiq, vår minsta SUV som är en crossover utmärkt för storstaden med sin smidiga svängradie och sitt kompakta yttre.

Köpa begagnad SUV

Här hittar du Škodas begagnade SUV-modeller.

Privatleasa din SUV

Privatleasa den bästa SUV:en för dig, oavsett om du har en stor familj eller behöver ta dig ut i terrängen. Kombinerar du dessutom privatleasing med Škoda Försäkring och Škoda Serviceavtal får du ett paketerbjudande. Allt på en faktura och betalning per månad.

Nästa steg

Aktuella erbjudanden

Missa inte att spana in våra kampanjerbjudanden med attraktiva paketpris innan du köper din nya Škoda.

Boka provkörning

Boka din provkörning hos din närmsta återförsäljare.