Stolt huvudpartner till IIHF ishockey-VM i 30 år

Škoda älskar hockey. Från det viktiga engagemanget på gräsrotsnivå till elitidrott på högsta nivå. Därför engagerar vi oss inom ishockeyn, både för att – genom Škoda Hockeyfonden – få fler barn att kunna snöra på sig skidskorna för första gången, och för att stötta sporten på världsnivå.

Škoda har sponsrat IIHFs världsmästerskap i ishockey sedan 1992 och belönades med ett Guinness världsrekord, för den "längst bestående huvudsponsringen av ett världsmästerskap i sportens historia". Ishockey-VM är det viktigaste årliga vintersportevenemanget som når mer än 1,2 miljarder TV-tittare i mer än 160 länder runt om i världen. Under ishockey-VM samlas unga som äldre för att supporta sina landsstjärnor, drömmar om framtiden föds och med- och motgångar hanteras tillsammans, både på isen och i TV-soffan. Ishockey förenar och engagerar, så väl lokalt som globalt. Därför älskar Škoda ishockey.  

Vi vill ha fler barn på isen!

Škoda har sponsrat ishockeyn längre än någon annan. Vi älskar hockey och vill att fler ska få möjlighet att utöva världens bästa sport. Därför har Škoda Sverige startat Hockeyfonden som delar ut hockeyutrustningar till privatpersoner och föreningar. Skicka in din ansökan idag.