Serviceavtal och försäkring för dig och din Škoda

Oavsett om din Škoda är ny eller några år gammal finns det serviceavtal och försäkringar som är anpassade både för dig och din bil. Kombinerar du Škoda Serviceavtal och Škoda Försäkring med vår märkesfinansiering får du ett tryggt och bekvämt bilinnehav. Ett smidigt paketerbjudande där du betalar allt på en faktura och en gång i månaden.

Škoda Serviceavtal

Med Škoda Serviceavtal får du en låg fast månadsbetalning och enkel kontroll över servicekostnaderna. Din bil servas hos en auktoriserad Škoda-verkstad med Škoda Originaldelar.

Škoda Försäkring

Försäkra din bil med Škoda Försäkring och få upp till 25% lägre pris när du finansierar bilen genom Škoda Financial Services. Händer det en olycka eller att din bil skadas repareras bilen med Škoda Originaldelar av auktoriserad Škoda-verkstad. Du får dessutom rabatterad självrisk och konkurrenskraftig ersättning vid eventuella skador.

Škoda Betalskydd

Med Škoda Betalskydd får du en extra trygghet om du skulle få svårt att betala ditt billån eller leasingavgift. Försäkringen skyddar dig vid oförutsedda händelser genom att täcka hela din månadsbetalning.

Vanliga frågor om serviceavtal och försäkring


Du måste enligt lag försäkra din bil. Vi på Škoda Financial Services kräver att bilen ska vara helförsäkrad, har bilen vagnskadegaranti som gäller krävs det endast en halvförsäkring. Till de kunder som väljer att avbetala eller privatleasa sin bil erbjuder vi en anpassad märkesförsäkring. Den som väljer märkesförsäkring får försäkringspremien debiterad på varje månadsfaktura.

Läs mer om Škoda försäkring

När du köper en Škoda på avbetalning eller via leasing erbjuds du en bilförsäkring som faktureras med din månadskostnad. Din återförsäljare hjälper dig med beräkning av en individuell premie.

Ja, du kan teckna ett serviceavtal upp till 90 dagar från det att bilen har levererats. Detta gäller både när du köper en begagnad eller ny bil. Kontakta din återförsäljare för ytterligare information om vad som gäller för din bil.

Självklart ska du njuta av din bil även i utlandet. Vår kundservice hjälper dig med mer information om vad som gäller om du ska resa utomlands.

Läs mer om att köra utomlands

Vid en bilservice bokas din bil in för verkstadsbesök hos din valda Škoda-återförsäljare. Mekanikern kontrollerar bilens skick och olika slitagedelar. Hur ofta bilen behöver servas är fastställt i den serviceplan som Škoda tagit fram för de olika bilmodellerna.

Läs mer om serviceavtal hos Škoda

Generellt sett kan du endast använda serviceavtalet hos våra auktoriserade märkesverkstäder. Läs gärna igenom ditt serviceavtal då en del regler enbart gäller hos specifika Škoda-verkstäder. Har du några tilläggstjänster på ditt serviceavtal, som till exempel däckförvaring, gäller det hos din levererande återförsäljare.

Du är alltid välkommen att kontakta Škoda Financial Services med dina frågor om ditt serviceavtal.

Fortsätt här

Välj rätt finansiering

Vad passar dina behov bäst? Billån eller leasing? Vad skiljer mellan de olika finansieringsalternativen? Vi har försökt göra det enklare för dig att välja genom att beskriva skillnaderna mellan billån och leasing.

Lån

Ta ett billån till din nya Škoda efter dina villkor. Vi på Škoda erbjuder flera olika finansieringsmodeller: Billån, Choice eller Millån. Välj avtalstid, kontantinsats och bil hos oss på Škoda.

Leasing

Vi på Škoda erbjuder en smidig och förmånlig leasing för både företag och privatpersoner. Inget krav på insats, ägande och ett garanterat restvärde vid både privatleasing och företagsleasing.