Det är tryggt att köpa en begagnad bil hos Škoda

När du köper en Škoda Plus Approved-certifierad bil av en återförsäljare i Sverige ingår många förmåner. En av dem är bytesrätt. Det innebär att du inom tio dagar efter att din begagnade bil levererats har möjlighet att byta till en annan bil i återförsäljarens begagnatlager.

Så går det till

Om du vill byta till en annan begagnad bil kontaktar du din återförsäljare för att komma överens om en tid. När du kommer in med din begagnade bil går du och säljaren gemensamt igenom bilens skick. Detta för att säkerställa att din bil är i samma skick som när den levererades.

Säljaren gör sedan en bedömning av kostnaderna för att återställa bilen till ursprungligt skick. Det kan handla om kostnader för tvätt, puts, demontering av eventuella tillbehör och så vidare. Om bilen har körts onormalt många mil kan även en milkostnad tillkomma. Vid ett finansieringsavtal för bilköpet kan det också tillkomma en administrativ kostnad för att bryta avtalet och teckna ett nytt.

När du och säljaren är överens om kostnaderna för återställandet kan bytet genomföras. Du kan då byta till en annan begagnad bil som finns i återförsäljarens lager.

Köp en begagnad bil med garanti

Sök bland alla begagnade bilar med Škoda Plus Approved-certifiering i hela landet. Filtrera på modell, pris, utrustningsnivå och mycket mera.