Škoda Epiq

Näst på tur i Škodas kommande elbilssatsning är Škoda Epiq, en helt eldriven SUV fullt utvecklad i enlighet med Škodas nya designkoncept Modern Solid. Epiq kommer ha sin världspremiär under 2025 och start av leveranser till kunder under 2026.

Škoda Epiq med en längd på 4,1 meter kommer att erbjuda mycket bil till ett attraktivt pris, en rymlig interiör i en kompakt storlek. Detta kommer att utöka vår modellportfölj ytterligare inom SUV-segmentet.

Modern Solid design

ExteriörInteriör

Škoda Epiq är den första modellen som är fullt ut utvecklad i enlighet med vårt nya designkoncept Modern Solid. Ett formspråk som kombinerar en robust funktionalitet med en autentisk och tidlös design med hållbara material. Modellen kommer att kompletteras med en gedigen digital upplevelse med ny teknologi och nya funktioner.

Minimalistisk, funktionell interiör och ny teknik

Škoda Epiq blir den första produktionsbilen med en minimalistisk Modern Solid-interiör med fokus på  praktiska och hållbara material. Den har ett öppet förvaringsfack som inkluderar en trådlös mobiltelefonladdare i mittkonsolen samt Simply Clever-fack för ännu fler förvaringsmöjligheter. Bagageutrymmet drar också nytta av några av märkets kännetecknande Simply Clever-detaljer som väskkrokar, lastelement, fästkrokar och ett dolt fack under golvet.

Den tvåekrade ratten visar upp de nya Škoda-bokstäverna samt fysiska knappar och haptiska rullningshjul med Flashy Orange accenter för att styra nyckelfunktioner under körning. Den mobila digitala nyckeln möjliggör ett brett utbud av interaktioner via kundens smarta enhet, vilket förbättrar användarens digitala upplevelse. Detta understryker det konsekventa kundfokuset i Škodas "mobile-first"-metod som är utformad för att göra förarnas vardag enklare. 

Nyhetsbrev Škoda

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad om det senaste från Škoda