Upplev fördelarna med MyŠkoda-appen och hitta smartare sätt att leva. Allt du behöver är en bil utrustad med Škoda Connect och din smartphone. Du har all viktig information om din bil till hands, plus att du kan fjärrstyra några av dess användbara funktioner.

Funktioner i MyŠkoda

Powerpass numera i MyŠkoda

Ha all information om din elbil samlad i en och samma app, MyŠkoda-appen. För att ge dig en bättre körupplevelse finns numera Powerpass i MyŠkoda-appen. All information från Powerpass-appen återfinns i stället i MyŠkoda-app. Allt från prenumeration, till rutthantering, till att hitta laddstationer.

Aktivera din laddningsplan med Powerpass

Alla Powerpass-funktioner är nu integrerade i MyŠkoda-appen.

1. Powerpass finns under fliken Profil. För att få tillgång till tjänsterna måste du som användare först bekräfta inloggningen till Powerpass laddningstjänster.

2. Efter att ha gått in under Powerpass kan du utforska utbudet av laddningsplaner och beställa en direkt.

3. Vid betalning för vald plan går det att börja använda den omedelbart. Med andra ord behöver du inte vänta de dagar det tar för att ett RFID-kort ska komma med posten.

Andra användbara funktioner

Förutom allt som beskrivs ovan har MyŠkoda många andra användbara funktioner, som:

  • Digitalt certifikat
  • Pay to Park
  • Automatisk väckning
  • Prenumerationsinformation
  • Widgets
  • Och mer…

Skillnader mellan MyŠkoda och MyŠkoda Essentials

MyŠkoda

Kompatibel med Enyaq, Scala, Kamiq; Superb, Karoq, Kodiaq (tillverkad från 07/2020) och fjärde generationens Octavia och Fabia.

App Store
Google Play

MyŠkoda Essentials

Kompatibel med Citigo E iV, Rapid, tredje generationens Fabia och Octavia; Superb, Karoq och Kodiaq (tillverkad till 07/2020).
 
App Store
Google Play

Om du använder MyŠkoda Essentials och den nya MyŠkoda-appen blir tillgänglig för din bil kommer du att få ett meddelande om att installera den.

Vad du behöver

Allt du behöver för att dra full nytta av alla fördelar som är förknippade med MyŠkoda är en iOS- eller Android-smarttelefon eller surfplatta med Škoda Connect-tjänster aktiverade.