ŠKODA Connect är en onlinetjänst framtagen för att du ska få ut det bästa ur din bilupplevelse. Även om du väljer alla eller bara ett av paketen kommer din bil få flera nya funktioner som ger dig underhållning på vägen, bekvämlighet och ökad säkerhet. Här kan du läsa mer om alla smarta funktioner, och vad dom kan göra för dig.

Infotainment Online

Infotainment Online ser till att du når din destination på ett enkelt och säkert sätt, varje gång. Tjänsten är tillgänglig till Amundsen och Columbus navigationssystem. Tjänsten uppdateras löpande.

Care Connect: Proaktiv service

Proaktiv service hjälper dig att hantera funktionsfel eller andra problem som relaterar till ditt fordon. Vid en olycka upprättar bilen automatiskt ett nödsamtal för hjälp.

Proaktiv service (10 år) ingår i Care Connect, som är standard i KAROQ.

Care Connect: Fjärråtkomst

Fjärråtkomst är ett nytt sätt att hantera din bil på genom din smartphone. Du kan göra allt från att ange inställningar till att motta meddelanden. Vissa tjänster är endast tillgängliga för elbilar.

eCall/nödsamtal

En mycket viktig del av ŠKODA Connect är funktionen eCall/nödsamtal som kommer som en del av Care Connect-servicepaketet och är gratis för bilens hela livstid.

MyŠKODA-appen

MyŠKODA-applikationen kopplar ditt ŠKODA-fordon till din smartphone och smartwatch. Alla funktioner är tillgängliga utifrån beställt ŠKODA Connect-paket: Infotainment Online eller Care Connect.

Du kan ladda ned appen på Google Play och App Store.

Nya funktioner on-demand till din ŠKODA

Nya OCTAVIA är den första ŠKODA -modellen som erbjuder att hämta nya funktioner on-demand. Med denna teknik kan du snabbt och enkelt köpa till fler funktioner till ditt infotainmentsystem, sånt som tidigare var tvunget att beställas tillsammans med bilen. I ŠKODA Connect-portalen eller i infotainmentsystemet kan du se vad som erbjuds till just din bil i Sverige.

ŠKODA Connect Portal

Med ŠKODA Connect-portalen hanterar du ditt kundkonto hemifrån vid din egen dator. Du kan även ladda ned vår app, MyŠKODA, för att koppla upp dig till din bil på distans. För att använda denna portal-tjänst så måste du registrera dig på ŠKODA Connect-portalen.

ŠKODA CONNECT Tillgänglighet

Tillgänglighet beror på din ŠKODA-modell och vilken typ av infotainment du har installerat i bilen. Observera urvalet av tjänster endast är tillgängliga i vissa länder.

ŠKODA CONNECT Driftinformation

Här finner du aktuell information om eventuella driftstörningar och hur de påverkar dina ŠKODA Connect-tjänster.

Få åtkomst till din ŠKODA med hjälp av rösten

Hämta den senaste informationen om din bil via röstassistenter. Allt du behöver göra är att fråga. Använd Amazon’s Alexa eller Google Home. Håll enkelt reda på mätarställning, bränslenivå, räckvidd, om bilen är låst, var den står parkerad, och mycket mer.

Smarta funktioner

ŠKODA Connect Portal - Registrering och aktivering
ŠKODA Connect Portal - Registrering och aktivering
pdf (2.1 MB)