ŠKODA CONNECT

ŠKODA Connect är en onlinetjänst framtagen för att du ska få ut det bästa ur din bilupplevelse. Även om du väljer alla eller bara ett av paketen kommer din bil få flera nya funktioner som ger dig underhållning på vägen, bekvämlighet och ökad säkerhet. Här kan du läsa mer om alla smarta funktioner, och vad dom kan göra för dig.

INFOTAINMENT ONLINE

Infotainment Online ser till att du når din destination på ett enkelt och säkert sätt, varje gång. Tjänsten är tillgänglig till Amundsen och Columbus navigationssystem. Tjänsten uppdateras löpande.

CARE CONNECT: PROACTIVE SERVICE

Proactive Service hjälper dig att hantera funktionsfel eller andra problem som är relaterade till ditt fordon. Bilen kontaktar automatiskt ett servicecenter eller kontaktar hjälp om du har varit med om en olycka. Köper du till Care Connect är Proactive Service gratis i 14 år. Care Connect-tjänsterna är kompatibla med de flesta infotainment-systemen.

CARE CONNECT: REMOTE ACCESS

Remote Access är ett helt nytt sätt att styra din bil genom att koppla fordonet med en smartphone. Du kan använda din smartphone för att styra bilen och ta emot statusrapporter. Care Connect-tjänsterna är kompatibla med de flesta infotainmentsystemen och uppdateras löpande.

Assistanssamtal

En mycket viktig del av ŠKODA Connect är funktionen Assistanssamtal som kommer som en del av Care Connect-servicepaketet och är gratis för bilens hela livstid.

ŠKODA CONNECT PORTAL

Med ŠKODA Connect-portalen hanterar du ditt kundkonto hemifrån vid din egen dator. Du kan även ladda ned vår app, ŠKODA Connect Mobile, för att koppla upp dig till din bil på distans. För att använda denna portal-tjänst så måste du registrera dig på ŠKODA Connect-portalen.

Läs mer

ŠKODA CONNECT Tillgänglighet

Tillgänglighet beror på din ŠKODA-modell och vilken typ av infotainment du har installerat i bilen. Observera urvalet av tjänster endast är tillgängliga i vissa länder.

Läs mer

ŠKODA CONNECT Driftinformation

Här finner du aktuell information om eventuella driftstörningar och hur de påverkar dina ŠKODA Connect-tjänster.

Läs mer

ŠKODA Connect-appen

ŠKODA Connect-applikationen kopplar ditt ŠKODA-fordon till din smartphone och smartwatch. Alla funktioner är tillgängliga utifrån beställt ŠKODA Connect-paket: Infotainment Online eller Care Connect.

Du kan ladda ned appen på Google Play och App Store.