Škodas appar


MyŠkoda

Ha fullständig kontroll över din bil var du än är med den helt nya MyŠkoda-appen. För att öppna upp en helt ny värld av möjligheter, kombinera den med Škoda Connect. Du kan till exempel kontrollera batteriets laddningsstatus och till och med hantera laddningsfunktionerna på distans eller övervaka tillståndet för olika delar av din bil.

Funktioner

Med reseplaneraren kan MyŠkoda planera rutten efter trafikläget och säga till när du behöver åka för att för att vara framme i tid.

Powerpass numera i MyŠkoda

Ha all information om din elbil samlad i en och samma app, MyŠkoda-appen. För att ge dig en bättre körupplevelse finns numera Powerpass i MyŠkoda-appen. All information från Powerpass-appen återfinns i stället i MyŠkoda-app. Allt från prenumeration, till rutthantering, till att hitta laddstationer.

Aktivera din laddningsplan med Powerpass

Alla Powerpass-funktioner är nu integrerade i MyŠkoda-appen.

1. Powerpass finns under fliken Profil. För att få tillgång till tjänsterna måste du som användare först bekräfta inloggningen till Powerpass laddningstjänster.

2. Efter att ha gått in under Powerpass kan du utforska utbudet av laddningsplaner och beställa en direkt.

3. Vid betalning för vald plan går det att börja använda den omedelbart. Med andra ord behöver du inte vänta de dagar det tar för att ett RFID-kort ska komma med posten.

MyŠkoda Essentials

Få tillgång till alla användbara funktioner i ditt fordon var som helst och när som helst med din smartphone. Du kan till exempel visa ditt fordons parkeringsplats, styra din bils värme eller kontrollera om din Škoda är låst och att alla fönster är stängda. Med MyŠkoda Essentials mobilapplikation har du alltid ditt fordon under kontroll.

Ladda ner här

App Store

Tryck på länken nedan för att ladda ner till din iOS-enhet.

Google Play

Tryck på länken nedan för att ladda ner till din Android-enhet.