MARKNADENS BÄSTA LADDERBJUDANDE

Ladda överallt med ett kort!

Med ŠKODA Powerpass-kortet laddar du till de lägsta priserna i IONITYs snabbladdningsnätverk som erbjuder Sveriges mest kraftfulla laddning. Flera andra laddoperatörer, som Mer och Virta ingår i Powerpass-kortet. För resor runt om i Europa och framförallt Tyskland är Powerpass ett av de mest kompletta laddnätverken för bekymmersfri laddning dygnet runt. I Powerpass-appen kan du se alla laddstationer och beställa ditt eget Powerpass-kort. Om din ŠKODA ENYAQ iV är utrustad med snabbladdning på 100 kW eller mer får du ett års fritt laddkort och betalar endast för den ström du laddar.

SLUTA TANKA. RECHARGE!

Lätt att använda och bekvämt - det är vad Powerpass handlar om. Det här är en smart laddningslösning när du är på språng, som du kan få tillgång till direkt. Om du vill veta mer om Powerpass, ta en titt på videon:

VÄLJ EN TAXA SOM PASSAR DIG

När du köper en ny ŠKODA ENYAQ iV med snabbladdning från 100 kW (standard från modellår 2022) kan du teckna ett ”pröva-på-abonnemang” med den förmånligaste taxan ”Charge Faster” utan fast månadsavgift i 12 månader och ladda till mycket konkurrenskraftiga priser hos IONITY. Du betalar bara för den el du laddar. Efter periodens slut avslutas abonnemanget och du bestämmer själv om du vill teckna en förlängning. Du betalar då en fast månadsavgift och får fortsatt tillgång till de låga laddpriserna.

Om du främst laddar din bil hemma eller på arbetsplatsen erbjuds taxan Charge Free, utan fast månadsavgift. Du betalar då mer för den el du laddar men har tillgång till alla laddplatser som ingår i PowerPass-nätverket med ett kort i plånboken. Smidigt och enkelt.

TAXOR

*0 kr/mån prova-på-abonnemang i 12 mån, därefter 235 kr/mån. Erbjuds till ŠKODA ENYAQ iV utrustad med DC-snabbladdning från 100 kW

POWERPASS APP

I ŠKODA Powerpass appen hittar du alla anslutna laddstationer och beställer ditt prova-på-abonnemang. Ladda ner appen och beställ ditt PowerPass-kort redan idag!

MER PUBLIK LADDNING

ŠKODA PowerPass växer och allt fler laddoperatörer ansluter sig till nätverket. Om du ska göra en längre resa och vill hitta alla publika laddplatser finns olika appar och hemsidor. Ett exempel är chargefinder.com/se som också finns som app. Den visar laddstationer och operatörer samt mycket mer. Genom att komplettera PowerPass-kortet med appar alt RFID-kort från andra operatörer kommer du att kunna ladda på de flesta ställen i Sverige. Men för en snabb och smidig laddning på väg, ger ŠKODA PowerPass den bästa lösningen.

LADDNINGSKABLAR

DC

SNABB OFFENTLIG LADDNING
50 - 125 kW (ENYAQ iV)
40 kW (CITIGOᵉ iV)
MODE 4 laddningskablar (del av laddstationen)

AC

OFFENTLIG LADDNING
7,2 - 11 kW (ENYAQ iV)
7,2 kW (CITIGOᵉ iV)
3,6 kW (OCTAVIA iV, SUPERB iV)
MODE 3 laddningskablar