LADDA ÖVERALLT MED ETT KORT

Snart kommer du att kunna använda Powerpass-kortet som du kan använda hos de flesta offentliga laddningsleverantörer, inklusive IONITYs snabbladdninsnätverk. Med ett kort kan du ladda praktiskt taget var som helst. Dessutom kan du se din laddningsdata och dina betalningar snyggt i en app. Powerpass-appen släpps under 2021, i samband med att ENYAQ kommer ut på gatorna.

SLUTA TANKA. RECHARGE!

Lätt att använda och bekvämt - det är vad Powerpass handlar om. Det här är en smart laddningslösning när du är på språng, som du kan få tillgång till direkt. Om du vill veta mer om Powerpass, ta en titt på videon:

VILKEN TAXA VÄLJER DU TILL DITT POWERPASS?

När du köper en ny ENYAQ iV kan du välja mellan tre tidsbegränsade erbjudanden - Charge Free, Simply Charge och Charge Faster. Charge Free kommer utan månadsavgift och det är det rätta valet för dig om du inte planerar att använda de offentliga laddstationerna så ofta. Simply Charge gäller för alla ENYAQ iV-bilar och består av en månadsavgift från 49 kr och låga priser både för regelbunden och snabb allmän laddning. Charge Faster gäller endast för bilar med DC-paketet, utan månadsavgift och ännu lägre priser för offentlig laddning.

POWERPASS APP

Powerpass är en praktisk allt-i-ett-laddningsapp för ŠKODA-kunder. Appen hjälper dig med både offentlig laddning och hemladdning när du använder din smarta ŠKODA iV-laddare.

LADDNINGSKABLAR

DC

SNABB OFFENTLIG LADDNING
50 - 125 kW (ENYAQ iV)
40 kW (CITIGOᵉ iV)
MODE 4 laddningskablar (del av laddstationen)

AC

OFFENTLIG LADDNING
7,2 - 11 kW (ENYAQ iV)
7,2 kW (CITIGOᵉ iV)
3,6 kW (OCTAVIA iV, SUPERB iV)
MODE 3 laddningskablar