Vagnskadegaranti

Sedan maj 2003 ingår vagnskadegaranti till alla nya ŠKODA som levereras.

Vagnskadegarantin är gällande i tre år från att bilen levereras. Observera att vagnskadegarantin är en svensk produkt och gäller bara när bilen är köpt i Sverige och brukas i Sverige. Vagnskadegarantin gäller för eventuella plåtskador som kan uppkomma i samband med en olyckshändelse. All information om den vagnskadegaranti som Volkswagen Group Sverige AB lämnar för sina personbilar framgår tydligt av det Garantibevis/Värdehandling som följer med bilen vid köpet. I detta anges garantins giltighetstid och fullständiga villkor. Om du saknar denna handling rekommenderar vi att du kontaktar din auktoriserade ŠKODA-återförsäljare för kontroll om nytt vagnskadegarantibevis kan beställas.

Läs mer om vagnskadegarantin

MobilitetsGaranti

MobilitetsGarantin innebär att du får hjälp på plats om din ŠKODA får akut driftsstopp. Det spelar ingen roll var du befinner dig – ring så får du all den hjälp du behöver.

Vägassistans

Efter genomförd Basservice gäller inte Mobilitetsgaranti utan istället Vägassistans. Vägassistans omfattar kostnadsfri bärgnings- eller starthjälp, dygnet runt om du skulle råka ut för ett driftstopp med din ŠKODA. Ring journummer 077-11 11 512 så får du den hjälp du behöver.