Var lika noga med servicen som när du valde bilen

Vi har utvecklat reparations- och servicepaket som passar din bil genom alla skeden i dess livslängd. Alltid med en stämpel i bilens digitala servicehistorik, med Mobilitetsgaranti eller Vägassistans och med lägre priser på service och reparationer när bilen blir äldre.

Genom att välja Škoda Originalservice tar du hand om din bil på bästa sätt. Eftersom vi är experter på just Škoda, har alla nödvändiga specialverktyg och alltid använder Škoda Originaldelar, kan vi se till att både livslängden och andrahandsvärdet på din bil bevaras. Vi ser till att din Škoda förblir 100 % Škoda.

Välj rätt service för din Škoda

Škoda Originalservice, årsmodell 2021–nyare

Škoda Originalservice är det smarta sättet att bevara den höga kvaliteten på din Škoda. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Dessutom förlängs Škoda MobilitetsGaranti automatiskt.

Škoda Originalservice 4+, årsmodell 2020–2017

Škoda Originalservice med lägre pris på service och reparationer för din bil som är fyra år eller äldre – årsmodellerna 2020–2017. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Škoda MobilitetsGaranti förlängs automatiskt.

Škoda Originalservice 8+, årsmodell 2016–äldre

Škoda Originalservice, men med ännu lägre pris på service och reparationer för din bil som är mer än åtta år – årsmodell 2016 eller äldre. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Škoda MobilitetsGaranti förlängs automatiskt.

Basservice, årsmodell 2016–äldre

För dig som har en Škoda av årsmodell 2016 eller äldre finns Škoda Basservice. Samma detaljomsorg och Škoda originalkvalitet, men med färre åtgärdspunkter och till ett fast pris: 1 995 kr. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Vägassistans i 12 månader ingår.

Boka service online

Nu är det mycket smidigare för dig att göra din servicebokning, allt på ett och samma ställe!

Škoda Serviceavtal

Škoda Serviceavtal innebär en låg fast månadskostnad för Škoda Originalservice. Bilen servas av specialutbildade och certifierade tekniker med tillgång till de specialverktyg som krävs. Med en Škoda Originalservice får du också förlängd MobilitesGaranti. Genom att ge din bil Škoda Originalservice så ökar du livslängden och andrahandsvärdet på din Škoda.

Läs mer om Serviceavtal