ŠKODA CONNECTIVITY

Med ŠKODA Connectivity är du alltid uppkopplad med din omvärld. Håll kontakt med dina nära och kära och få uppdateringar om händelser eller platser nära dig. Var du än befinner dig.

Få ut det bästa av din bil

Säg hejdå till onödiga hinder. Få information om lediga parkeringsplatser, styr värmen i bilen från din smartphone, ta del av de senaste trafiknyheterna och mycket mer. Håll din bil uppkopplad och njut av varje dag till fullo med ŠKODA Connects onlinetjänster.

SMARTLINK+

Med SmartLink+ (ŠKODA Connect stöder MirrorLink®, Apple CarPlay och Android Auto) möjliggör bilens infotainmentsystem en säker hantering av mobila enheter för föraren. Dessutom är alla installerade appar som är certifierade som säkra för fordon kompatibla med MirrorLink®, Apple CarPlay eller Android Auto. SmartLink+ innehåller även funktionen SmartGate. Det gör att du kan ansluta din smartphone till bilen via WiFi för att få tillgång till intressanta data om din enhet som körekonomi, kördynamik eller information om service.

 

APPLE CARPLAY

CarPlay tar apparna du vill ha på resan från din iPhone och speglar dem direkt på bilens inbyggda skärm. Kompatibel med iPhone 5 och senare versioner.

Läs mer

ANDROID AUTO

Android Auto utökar Android-plattformen till bilen. Använd dina vanliga appar och tjänster på instrumentbrädans skärm. Kompatibel med Android 5.0 och senare versioner.

Läs mer

MIRRORLINK®

Oavsett om du vill lyssna på musik från din smartphone eller få instruktioner när du ska svänga så visas allt på bilens skärm.

Läs mer

Håll dig uppdaterad

Uppdatera dina system

Att regelbundet uppdatera dina GPS-kartor och andra program ser till att ditt infotainmentsystem alltid kommer ha optimal funktionalitet och kompatibilitet med de senaste mobila enheterna.

Läs mer

Mina resmål

Mina resmål är ett verktyg som låter dig importera, skapa och hantera dina favoritdestinationer.

Läs mer

Kompabilitetslista

Ta en titt på översikten av mobila enheter som är kompatibla med ŠKODAs infotainmentsystem.


Läs mer