Open Air, Open Roads

För att uppmana fler människor att ge sig ut på elektrifierade skogsäventyr skapar Škoda och Rave Review en klädkollektion av gamla bildelar. För de bästa äventyren sker i naturen. Små oplanerade äventyr som blir helt magiska, helt spontana, helt elektriska. Hela vägen till där vi bara hamnar, någonstans.

Se reklamfilmen med Enyaq Coupé RS

Kollektionen

Kollektionen består av ett antal nyckelplagg för det perfekta skogsäventyret, där gamla bildelar, säkerhetsbälten, tyg och bortglömda bilsäten väcks till liv på nytt. Kompromisslöst bryts ny mark för hur stilfullt ett äventyr i skogen kan vara.

Behind the scenes with Rave Review

Samarbetet syftar att inspirera fler att utforska nytänkande lösningar på gamla problem, något Škoda alltid strävar efter att uppnå. Rave Review är ett klädvarumärke som kompromisslöst mixar hög kvalité och tidlös design med klimatsmarta lösningar.

Se film där Rave Review berättar om samarbetet

Elektriska skogsäventyr

Upptäck kollektionen och varför inte ge dig ut på ett skogsäventyr i Enyaq Coupé RS redan idag?

Enyaq Coupé RS

Den naturliga elegansen hos Enyaq Coupé RS utmärks av egenskaper som är typiska för våra sportiga modeller. De RS-specifika stötfångarna och lättmetallfälgar upp till 21”, tillsammans med svarta karossdetaljer, visar på den tysta kraften som finns i den helt nya Enyaq Coupé RS.

Hållbara material

Škodas designteam ökar återvunna material i framtida modeller

Redan nu kan Enyaq beställas med Design Colletion Lodge vars tyger består av återvunna PET-flaskor och ull. I konceptbilen Vision 7S utgörs stötfångarna av återvunnen plast. Škoda strävar också för att kunna återvinna mer av äldre bilar, tillsammans med Volkswagen Group ska man nå 95% återvinningsgrad, vilket är 10% högre än EUs krav på 85%.