Billån eller leasing med garanterat restvärde

Med vår hjälp finansierar du din ŠKODA på ett lika ekonomiskt som enkelt vis. Vi erbjuder bilfinansiering med restskuld eller restvärde som följer bilens värdeminskning vilket ger en lägre månadsbetalning. Väljer du vår finansiering kan vi även garantera restvärdet på din nya ŠKODA. Kombinera med ett serviceavtal så får du en fast månadskostnad för servicen under hela avtalstiden. Att välja vår finansiering ger dessutom rabatt på ŠKODA Försäkringen. Allt på en faktura och betalning per månad.

Aktuella erbjudanden

Missa inte att spana in våra kampanjerbjudanden med attraktiva paketpris innan du köper din nya ŠKODA.

ŠKODA Privatleasing

Ingen insats. Inget ägande. Ingen restvärdesrisk.

ŠKODA Choice

Billån och bil med garanterat restvärde. Lägre månadsbetalningar och möjlighet att byta bil oftare.

ŠKODA Billån

Billån är en intressant finansieringsform för både privatpersoner och företag som vill äga fordonet. Vi erbjuder möjligheten att anpassa billånet efter era förutsättningar. ŠKODA Billån erbjuds med restskuld vilket ger en lägre månadsbetalning och att man kan byta till ny bil oftare. Bilen fungerar som säkerhet för lånet och månadsbetalningarna följer bilens värdeminskning.

ŠKODA Företagsleasing

Med restvärde vilket ger en lägre månadsbetalning och möjlighet att byta till ny bil oftare.

ŠKODA Millån

Använder du din ŠKODA både privat och i tjänsten erbjuder vi finansieringsformen ŠKODA Millån. Ett alternativ till förmånsbil, om arbetsgivaren intygar att merparten av din årliga körsträcka är i tjänsten.

ŠKODA Serviceavtal

Framlykta på SKODA-bil.

ŠKODA Serviceavtal innebär en låg fast månadskostnad för Originalservice. Bilen servas av specialutbildade mekaniker med tillgång till samtliga specialverktyg och förlängd ŠKODA Mobilitetsgaranti. Med ŠKODA Originalservice ökar livslängden och andrahandsvärdet på din nya ŠKODA.

ŠKODA Försäkring

ŠKODA Försäkring ger en unik kombination av fördelar med generösa ersättningsnivåer. Med en helt ny ŠKODA eller 120 % av marknadsvärdet om bilen blir obrukbar på grund av skada. Råkar fordonet ut för en skada görs reperationen med ŠKODA Originaldelar av auktoriserad ŠKODA-verkstad.

ŠKODA Personalbil

Personalbil är en förmånsbil som företag kan erbjuda sina anställda. En kostnadsneutral personalförmån som kan finansieras genom att den anställde betalar alla bilrelaterade kostnader med ett löneavdrag.

ŠKODA Business Lease

Ett förmånligt och enkelt bilinnehav med företags bilutgifter för leasing, serviceavtal och försäkring samlat på en faktura. Attraktivt helhetserbjudande till en konkurrenskraftig månadsbetalning.

ŠKODA Betalskydd

Extra trygghet om din betalningsförmåga skulle bli nedsatt.

Skötselguide

Med vår skötselguide ges exempel på hur en leasingbil ska tas om hand. Om bilen tas väl om hand undviks onödiga kostnader när det är dags att lämna tillbaka den.

Begagnade ŠKODA

Das WeltAuto är ett nytt program från Volkswagengruppen som riktar sig till dig som vill göra ett begagnatköp med nybilskänsla. Det omfattar upp till 60 månader gamla bilar som gått max 12.000 mil. Das WeltAuto erbjuder såväl personbilar som transportbilar.

Nästa steg

ŠKODA kugghjul-ikon.

Bygg din bil

Bygg din nya ŠKODA med vår konfigurator.

ŠKODA bil-ikon.

Våra modeller

Vi erbjuder modeller för alla behov, välj mellan SUV, combi, sedan eller crossover.

ŠKODA person ikon.

Kontakta mig

Vill du bli kontaktad av en säljare? Våra bilförsäljare hjälper gärna till att svara på dina frågor.