Månadens korterbjudanden

ŠKODA Kortet VISA månadserbjudanden.

iZi Up X3 Fix

Barnstol för barn cirka 4 till 12 år med enkel och säker montering. Huvudstödet och internbältet justeras enkelt med en hand samtidigt som barnet sitter i stolen. Med ISOfix-montering går det helt enkelt inte att göra fel - stolen indikerar med grönt när den är korrekt fastsatt i bilen. Fungerar även i bilar som saknar ISOfix-fästen.

12 månader ränte- & avgiftsfri delbetalning 125:-/mån
Ger 1 499 poäng

Totalpris: 1 499:-
Ord. cirkapris: 2 999:-

ŠKODA Espressobryggare

Det är inte alltid man kan få sig en god espresso med en fantastisk crema. Du sitter fast i trafiken, hamnar på en väg utan serveringar eller bara blir akut sugen på en kopp Espresso. Nu går det att ordna tack vare Skoda AutoSet.

12 månader ränte- & avgiftsfri delbetalning 191:-/mån
Ger 2 295 poäng


Totalpris: 2 295:-

Packline BX Stream XL

Nedsänkt, stabil takbox med formgivning som tar höjd för lite högre bagage. Tillverkad i miljövänlig acrylbaserad ABS-plast. Snabbfästet izi2Connect gör den mycket lättmonterad och patenterad LiftOff gör den möjligt att lasta i och ur från tre sidor samtidigt. Ljuddämpande packning mellan lock och botten. Inbyggt spår för bilantenn i bakkant på boxen.

12 månader ränte- & avgiftsfri delbetalning 383:-/mån
Ger 1 550 poäng

Totalpris: 4 599:-
Ord cirkapris: 6 499:-

ŠKODA Kortet Visa

Med ŠKODA Kortet VISA kan du dela upp betalningen på 12 månader utan ränta och avgifter vid köp hos din ŠKODA-handlare. Du får dessutom poäng på alla dina inköp – var och vad du än handlar.

Senaste erbjudanden