SKODA Kortet VISA Erbjudanden

Månadens korterbjudanden

SKODA Kortet VISA månadserbjudanden.

THULE MOTION XT L


Thule Motion XT L är en snygg och rymlig takbox med smarta funktioner utvecklad för optimerad aerodynamik och maximala utrymmen. SlideLock-systemet med separata lås- och öppningsfunktioner låser locket automatiskt och indikerar när boxen är ordentligt stängd. Takboxen är mycket lätt att montera tack vare det förinstallerade Power-Click-snabbfästet där den integrerade momentindikatorn "klickar" när fästet är rätt monterat.

Kampanjpris: 467 kr/mån 12 månader ränte- & avgiftsfri delbetalning.
Ger 5 599 poäng.

Art nr: T 706 297 B
Totalpris: 5 599 kr
Ord cirkapris: 6 999 kr

CARE2 MEDIUM YELLOW HUNDBUR


Design med omsorg. Allt handlar om att erbjuda en trygg plats för den som står dig riktigt nära. Lägg sedan till en känsla för varje detalj. Precis det som gör varje moment i din vardag, varje lyft du gör och varje planerad färd, så enkel och så säker. Care2 är skapad, utvecklad och testad i Sverige. Här kombineras högsta kvalité med stilren design. Bältesmonterad.

Kampanjpris: 241 kr/mån 12 månader ränte- & avgiftsfri delbetalning.
Ger 2 895 poäng.

Art nr: T 155 121
Totalpris: 2 895 kr
Ord cirkapris: 3 800 kr

SÄKERHETSNÄT VARIOBARRIER


Universalnät för att skydda passagerare från last i bagageutrymmet. Passar de flesta bilar med runda nackstödspinnar. Krocktestad upp till normen för ISO 27955. Lätt att flytta från en bil till en annan. Skyddar från lös last i bagageutrymmet vid inbromsning eller olycka. Säkerställer att ditt husdjur inte når passagerarutrymmet. Justerbar höjd och bredd.

Kampanjpris: 129 kr/mån 12 månaders ränte- & avgiftsfri delbetalning.
Ger 1 550 poäng.

Art nr: T 152 114
Totalpris: 1 550 kr

SKODA Kortet Visa

Med SKODA Kortet VISA kan du dela upp betalningen på 12 månader utan ränta och avgifter vid köp hos din ŠKODA-handlare. Du får dessutom poäng på alla dina inköp – var och vad du än handlar.

Våra erbjudanden

Alla erbjudanden