Fördelar med Škoda Personalbil

Enkelt bilinnehav

Föraren får lägre bilkostnader, slipper betala kontantinsats och behöver inte fundera över det framtida värdet när det är dags att byta bil.

Lägre bilkostnad

Gynnsamma momseffekter, regler för sociala avgifter vid löneavdrag och möjligheten att nyttja företagets inköpsavtal ger en lägre bilkostnad.

Lägre månadsbetalning

Personalbil ger en lägre månadsbetalning på ca 1.000 – 1.500 kr jämfört med att äga en Škoda privat i prisklassen 250.000 – 300.000 kr.

Efterfrågad modell

Personalbil är en förmånsbil som företag kan erbjuda sina anställda, en kostnadsneutral personalförmån för företaget som är fördelaktigt för den anställde, som kan finansieras genom att den anställde betalar alla bilrelaterade kostnader med ett löneavdrag.

Allt fler företag efterfrågar denna löneväxlingsmodell som gör att den anställde får lägre bilkostnader. Vi hjälper företaget med att ta fram individuella Personalbilsofferter som redovisar bruttolöneavdrag och den totala nettokostnaden, med hänsyn taget till den anställdes tjänstekörning. Självklart erbjuder vi också hantering, finansiering och administration för företagets alla bilrelaterade kostnader.

Fakta om Škoda Personalbil

Löneavdraget för Personalbil innehåller:

  • Leasingavgift (inklusive 1/2 moms)
  • Serviceavtal
  • Försäkring
  • Fordonsskatt
  • Skatt på bilförmån
  • Sociala avgifter på bilens förmånsvärde

Nästa steg

Bygg din bil

Bygg din nya Škoda med vår konfigurator.

Våra modeller

Vi erbjuder modeller för alla behov, välj mellan SUV, combi, sedan eller crossover.

Kontakta mig

Vill du bli kontaktad av en säljare? Våra bilförsäljare hjälper gärna till att svara på dina frågor.

Relaterade produkter

Škoda Privatleasing

Ett populärt bilinnehav är att leasa bil privat. Avtala körsträcka, bestäm avtalstid och betala en leasingavgift per månad. Inget krav på kontantinsats, efter avtalstiden återlämnas bilen till Škoda-återförsäljaren.

Škoda Serviceavtal

Škoda Serviceavtal innebär en låg fast månadskostnad för Originalservice. Med Škoda Originalservice ökar livslängden och andrahandsvärdet på din nya Škoda.

Škoda Försäkring

Škoda Försäkring ger en unik kombination av fördelar med generösa ersättningsnivåer. Råkar fordonet ut för en skada görs reperationen med Škoda Originaldelar av auktoriserad Škoda-verkstad.