Fördelar med Škoda Choice

Škoda Choice är ett billån som ger dig ett antal vägval. En av de stora fördelarna med Škoda Choice är att när avtalet för din Škoda löper ut garanterar vi restvärdet på din bil vilket ger dig en trygghet.

20 % insats

Låna upp till 80 % av bilens pris.

När avtalet löper ut

Du kan byta till en ny Škoda, behålla bilen eller lämna tillbaka den.

Billån och garanterat restvärde

Om bilens värde är högre än det garanterade restvärdet kan du använda dessa pengar till din nästa Škoda.

Allt på en faktura

Vi erbjuder ett förmånligt och enkelt bilinnehav för din Škoda. Kombinera Škoda Choice med Škoda Försäkring och Škoda Serviceavtal för ett attraktivt helhetserbjudande - allt på en faktura och betalning per månad. Škoda Choice ger dig möjligheten att åka en Škoda på dina villkor - som ny eller begagnad.

Nästa steg

Bygg din bil

Bygg din nya Škoda med vår konfigurator.

Våra modeller

Vi erbjuder modeller för alla behov, välj mellan SUV, combi, sedan eller crossover.

Kontakta mig

Vill du bli kontaktad av en säljare? Våra bilförsäljare hjälper gärna till att svara på dina frågor.

Relaterade produkter

Škoda Billån

Billån är en intressant finansieringsform för både privatpersoner och företag som vill äga fordonet. Vi erbjuder möjligheten att anpassa billånet efter era förutsättningar.

Škoda Privatleasing

Ett populärt bilinnehav är att leasa bil privat. Avtala körsträcka, bestäm avtalstid och betala en leasingavgift per månad. Inget krav på kontantinsats, efter avtalstiden återlämnas bilen till Škoda-återförsäljaren.

Škoda Serviceavtal

Škoda Serviceavtal innebär en låg fast månadskostnad för Originalservice. Med Škoda Originalservice ökar livslängden och andrahandsvärdet på din nya Škoda.